Ons zelfbewustzijn. De lamp die de meeste mensen nog uit hebben staan - Luc van Ewijk

Een ''donkere tijd'' waar weinig mensen nog positief zijn over zichzelf. Iedereen klaagt maar hoe slechts het leven wel niet is. Ze zijn verdwaald in hun eigen leven.

Stap niet in de valkuil. Van dat je ze kunt helpen. Want dat kan niet. Je kunt alleen mensen helpen die hun waarheid willen zien. Anders is het alleen maar energie verspilling.

Het werkt niet. Omdat ze hun waarheid niet willen weten. Ze lopen tegen de richting in. Maar het universum werkt ze tegen. Want er is geen verstoppen meer bij in deze tijd. De waarheid zal hoe dan ook aan het licht komen. Bij iedereen.

Richt je op jezelf. Je hebt nu erg veel ruimte nodig. Om jezelf van de wereld af te zonderen. Lekker in je eigen wereld. Maar wel in je eigen kracht. En je eigen positieve kijk op de wereld.

Waarom jij wel zo'n positief kijk op de wereld hebt? Omdat jij in je waarheid leeft. En precies weet hoe je jouw weg gaat lopen.

Is dat geen uitdaging dan. Natuurlijk wel. Want je loopt dwars tegen de draad in. Het normaal bestaat niet voor jou. Omdat jij jezelf daar totaal niet in kan vinden. Je maakt je eigen weg. Vele zullen je wel vreemd aan kijken. Maar zolang jij er zelf in geloofd. Is het de enige juiste weg en manier.

Vergeet niet af en toe wat gas terug te nemen. Je bent eerder geprikkeld en naar beneden te halen. Omdat je zo hard werkt en wil. Je bent volledig in je rol geroeid. Misschien wel iets te goed. Maar we zijn vergeten te ontspannen. We mogen ook plezier maken als een kind. Want plezier en spelen is het enigste wat ons echt jong houdt.

Daarnaast komt het wel goed met de mensen. Ze zullen uiteindelijk klaar zijn met het eeuwige vechten. Het vechten tegen zichzelf. En zich anders voor doen. Dan ze eigenlijk willen zijn. Om maar goed gevonden te worden.

Uiteindelijk is het normaal geworden. Om anders te zijn. En om authentiek te zijn. Hard nodig. Want we hebben ook een afwijking van onze koers nodig. We hebben oplossingen en uitvindingen nodig die er nog niet zijn. En die er alleen komen. Als er een aantal mensen een andere richting op loopt. Verder ook omdat je zo het beste kunt ontwikkelen als mens. En volledig wordt zoals het bedoelt was.

Het ''donker'' zal ons ook niet verslaan. Het is de grootste illusie die er is. Het is een plek van leegte. Maar wel een plek waar genoeg ruimte is. Om te creëren wat jij wilt.

Alleen mag je jouw lamp nog aan zetten. Jouw lamp is als jouw zelfbewustzijn. Niet tegen je weten in gaan. Maar er naar luisteren. En belangrijker nog het volgen en doen. Want alleen dan zal het pas realiteit voor ons worden.

 

Het is niet dat de wereld vergaat. Alleen dat we onderweg zijn. Naar een betere mensheid. En dat kost nou eenmaal wat werk. Wat weerstand die uiteindelijk over zal gaan in werken aan jezelf. Hoe eerder je daar aan toe geeft. Hoe eerder je gelukkig zal worden in dit leven.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland