Pinksteren in onze tijd - Mieke Vulink - Lichtwerkers Nederland

Besef je dat de wereld jouw waarheid, licht en liefde nodig heeft?

Dat het Goddelijke, dat jij innerlijk al draagt, voor jouzelf en voor de aarde zo veel meer waarde en gevolgen heeft dan jij kunt bevatten?

De Lichtwereld nodigt je uit om te gaan ontdekken wat jouw eigen Meesterschap blokkeert.

Tevens kun je jezelf open stellen om boodschappen uit hogere dimensies te gaan ontvangen, en het Goddelijke op aarde vorm te laten krijgen zonder inmenging van jouw oude, persoonlijke delen..

 

Loskomen van tegenkrachten

Hoe meer je gaat vertrouwen op de waarde van wat jij innerlijk aangereikt krijgt vanuit de verbinding met jouw hogere Zelf, des te meer je gaat bevrijden van alles wat jou ooit gevangen kon houden in de oude negatieve spiraal van dualiteit. 

Als je je niet langer laat leiden door de angsten en illusies van je menselijke mind, zul je steeds minder interessant worden voor de duistere krachten, en dat betekent dat de kracht van jouw licht vanaf dat moment alleen maar zal gaan toenemen.

Door alle zuiverheid die tijdens dit proces binnen komt, zullen oude incarnatiewonden zichtbaar worden en geheeld kunnen worden. Ook kun je de intentie verankeren dat je niet langer meer gelooft in, luistert naar, en spreekt over jouw lagere, liefdeloze gedachten en aannames die zich hebben vastgezet in jouw driedimensionale, duale ego-delen. Deze zogenaamde waarheid is je van buitenaf ingelegd, aangepraat of opgedrongen; dat is wat jou gevangen hield in jouw duale zelf-delen.

Pasen

Tijdens Pasen werd het kruisigen en sterven van onze oude ego-delen doorleefd. Dit sterfproces heeft een opening gemaakt voor het indalen van hogere delen, en voor de wederopstanding van ons Lichtlichaam. Jezus heeft deze weg voor elk bewust-wordend mens op aarde mogelijk gemaakt. Zijn Hemelvaart en de daaropvolgende 'verlichting' van zijn volgelingen en van vele dragers van esoterische wijsheid werden tijdens Pinksteren gevierd. Maar in onze tijd komt er bewustzijn op alles wat daar aan vooraf is gegaan, zodat we eindelijk de wonden kunnen helen die ontstaan zijn tijdens het verliezen van onze verbinding met de waarheid over wie we werkelijk zijn.

Dit verwijst in onze tijd ook naar het verdwijnen van de verbinding met onze innerlijke, Goddelijke man, ofwel naar het gevangen raken in afgesplitste delen van ons Zelf. Dit heeft bij velen een diep gevoel van 'niet genoeg zijn' achtergelaten.

Pinksteren

Velen van ons hebben tot op de dag van vandaag hun mond maar dicht gehouden en hun wijsheid niet willen delen, omdat het spreken en naar buiten brengen van de oeroude wijs- en waarheid ten overstaande van de heersende aardse macht vaak een doodvonnis tot gevolg had.

Dit jaar geeft Pinksteren ons de ruimte om vanuit de zachte en verfijnde liefdesvelden van onze Goddelijkheid de innerlijk gewonde, en de zich verloren voelende aardse delen die zo veel wijsheid in zich dragen, weer te helen. We kunnen onszelf nog dieper bekrachtigen door te erkennen dat we als dragers en hoeders van het Christus bewustzijn op Aarde zijn gekomen, en alle recht van spreken hebben over dat wat ons ten diepste bezielt.

Overgangsfase

De mensheid op aarde verkeert in een intensieve overgangsfase. Deze fase haalt veel overhoop, maar brengt ook veel helderheid. Elke aardse illusie van beperking en afscheiding zal in ons eigen leven voelbaar en zichtbaar worden. Ze zijn oproepen om onze eigen kracht terug te halen, en alle oude kennis en hogere vermogens, die we door vele levens heen verworven hebben, weer in te gaan zetten om dichter bij ons ware Zelf te kunnen komen.

Een ontwakend mens wil en kan niet langer zijn door God gegeven krachten en gaven weggeven aan welke aardse macht buiten zichzelf dan ook. De oude wetten, regels en patronen willen voorgoed doorzien en doorbroken worden, zodat we onszelf vrij kunnen maken en doen wat heilig en waarachtig is.

Jouw innerlijke weg

Je bent er aan toe om de volle verantwoordelijkheid te gaan dragen voor wat je zelf geschapen hebt en naar je toe wilt trekken aan groeikansen. Zonder oordeel kun je in de spiegel zien wat er nog aan onwaarheid in jouw leven aanwezig is. Samen met je hogere Zelf ben je in staat om dat liefdevol te omarmen en te transformeren.

Het gaan van de innerlijke weg vraagt een bewuste en onvoorwaardelijke toewijding aan datgene wat het allerhoogste, Goddelijke plan dient. Als je je daar op afstemt, zul je niet anders meer willen dan jouw volledige en hoogste potentieel te gaan leven en doorgeven.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.