De ''komt goed'' Challenge 11 ''Jessica de boze'' - Davy Diekstra - Lichtwerkers Nederland

De ''komt goed'' Challenge is een reeks van 11 delen. Klik hier voor het overzicht om de vorige delen te lezen.

Jessica de boze

Jessica was een hele lieve vrouw. Maar ze was ook extreem boos. Diep in haar lieve uiterlijk, broeide een boosheid die de kop opstak bij iedere mogelijkheid. Het was gestoord, wraakzuchtig en de boosheid kwam omhoog op de slechtste momenten. Deze uitbarstingen maakten haar alleen maar kwader. Alsof ze boos was, op het boos zijn. Het laatste dat ze in de hele wereld zou willen, was dat ze gekend zou worden als ''die boze vrouw'' en ze probeerde het daarom ook z.v.m te verstoppen.

Ze wist dat het niet hoorde bij een nette vrouw in haar cultuur.

Haar relaties waren rampzalig voor haar. Iedere keer eindigde de relatie met explosieve woede. Ze kon er niets aan doen, ze was onzeker en boos. Daarna werd ze weer aardig. Tot de volgende situatie, als er bij haar op ‘de goede’ knoppen werd gedrukt en de boosheid weer naar buiten kwam. Het was lelijk, en ze had geen controle.

Jessica ging op zoek naar hulp. Al snel kwam ze erachter dat haar boosheid te maken had met het mishandeld zijn als kind. Want Jessica was mishandeld! De manier waarop haar vader haar emotioneel behandeld, daar is geen excuus voor. De dingen die gedaan zijn uit biologische lust, daar was ook geen excuus voor, jaar in, jaar uit. Iedere keer als ze aan die tijden dacht kwam er meer boosheid naar boven. Oh wat haatte ze haar vader!

Jessica was zo snel mogelijk het ouderlijk huis uitgegaan, bij de eerste mogelijkheid en ze had haar vader nooit meer gezien. Dat was zeer stressvol, voor haar nu dode moeder. Ze kon er nooit over praten waarom ze zo boos was weggegaan. Ze dacht dat mama geen deel was van het probleem. Maar ja, het bracht hen ook uit elkaar. En daar was Jessica ook boos over. Haar moeder werd nooit haar vriendin zoals sommige vrouwen dat meemaken, later in het leven.

Uiteindelijk ging Jessica op zoek naar meer hulp. Ze kwam hele bijzondere ideeën over eigenwaarde en verantwoordelijkheid tegen, die voor haar ook heel logisch waren. Het was toch nog moeilijk voor haar om dat echt te begrijpen. Hoe dan ook, Jessica realiseerde zich dat het leven meer te bieden moest hebben dan rond te lopen met deze woede. Ze hoopte dat haar nieuwe geloofssysteem haar bij de woede weg zou houden en er zo voor eens en altijd af zou komen.

Op haar nieuwe verlichte weg, vraagt ze opeens s'avonds aan haar engelen en gidsen: “Hoe kan ik die boosheid oplossen? Wat kan ik doen?” Ze had begrepen dat het wijs was het gesprek aan te gaan met “de andere kant” ondanks dat het in het begin wat vreemd kan lijken. Opeens stond er een engel voor haar en zei: ''Vindt je vader en confronteer hem.''

Gadver! Dat zijn de naarste woorden die Jessica zich had kunnen voorstellen! En dus kwam het duister van de angst weer over haar heen. Om haar vader te gaan zoeken en zijn gezicht weer te zien was het laatste wat ze ooit zou willen doen! Ze was zelfs boos op de engelen en gidsen, dat ze dat tegen haar durfde te zeggen. Jessica: “Wat ongevoelig van ze! Die engelen sporen niet!”

Nacht na nacht probeerde Jessica weg te komen bij de herinnering van haar vader maar dat lukte nu niet meer omdat de engelen hadden gezegd: “Je moet je vader opzoeken!” Jessica: “Nee dat wil ik niet!” Daarom vraagt ze op een avond opnieuw, aan de engelen en gidsen: “Wat kan ik doen om vrede te vinden?” De engelen: “Vindt je vader, en confronteer hem.” Ze dacht weer, gadverdamme! Nu voelde ze de angst nog erger en voelde het voor Jessica alsof ze weer een kind was. Om weer haar vaders donkere lustige ogen te zien, daar moest ze echt niet aan denken. In haar hoofd kon ze de alcohol al ruiken. “Gadver!” Ze was extreem angstig.

Desalniettemin deed Jessica uiteindelijk wat haar verteld werd. Ze dacht: “Ik ga naar mijn vader, naar deze nare plek op aarde,.... het zijn mijn vaders acties die mijn leven hebben verwoest,.... ik weet niet wat dit mij gaat opleveren, maar ik ga het serieus proberen.” Ze ging haar vader zoeken en tot haar teleurstelling kwam ze erachter dat hij nog in de stad woonde. Ze had het fijner gevonden als ze hem niet had kunnen vinden maar dat was niet het geval. En dus moesten haar grootste angsten werkelijkheid gaan worden.

Jessica dacht bij zichzelf: “Ik wacht tot een tijd, dat ik voel dat hij thuis is, als hij nog niet dronken is,... ik kan mezelf zien bij zijn deur,... ik klop aan zonder angst,... en,... als hij open doet vertel ik hem wat ik denk,... ik zal hem vertellen hoe verschrikkelijk het was,... wat hij mij heeft aangedaan,.... ik laat hem weten dat hij verantwoordelijk is voor het verwoesten van mijn leven,... en dat van mijn moeder,... hij mijn relaties met mannen kapot heeft gemaakt,... ik zal hem even laten weten wat voor een klootzak het is,... en dan ben ik eindelijk vrij!”

Toen gebeurde er iets heel bijzonders de avond voordat ze naar haar vader ging. Jessica kreeg een buitengewoon visioen. Ze werd meegenomen in dat visioen en haar werd laten zien wie haar vader echt was. Ze zag het hele overzicht. Ze zag twee beste vrienden, die een contract maakten, voordat ze naar de aarde kwamen. Ze zag de rol van de entiteit die haar vader is, in al haar levens. Als een lieve partner in het vorige leven en een hele lieve zus in een ander leven. En een goede vriend, daarvoor. Ze zag dat ze allebei hun contracten op de planeet hebben vervuld. Want hij was gekomen om hele nare dingen te doen en was gedwongen daarmee te leven. Zij was naar aarde gekomen en was mishandeld, en moest daar mee leven. Als twee beste vrienden hadden zij voor dit leven gekozen en gepland. Ze hadden een heilig contract met elkaar afgesloten voordat ze überhaupt aan dit leven begonnen.

Jessica realiseerde zich wat ze allemaal gezien had in het visioen en vroeg zich af of het echt waar kon zijn. Op dat moment had ze overal kippenvel en de tintelingen gingen over haar rug. Ze voelde zich warm worden van liefde als vlinders in haar buik, hierdoor wist ze zeker dat het visioen klopte. Opeens weet Jessica dat ze vrij is! Ze wist dat haar boosheid nu weg was. Want ze had het hele plaatje gezien en het doel van haar ervaring begrepen. Haar vader had haar de boosheid gegeven die ze nodig had voor deze test. Nu kon ze opeens de schaduw van de angst zien maar die had geen kans meer in haar bewustzijn. In deze nieuwe waarheid was de boosheid als het ware unplugged.

Ze voelde zich totaal los van alle angst omtrent haar vader. Alleen haar intentie om haar angsten aan te kijken was genoeg. Nu stond Jessica voor een keuze. Of ze nog naar haar vader zou gaan of niet en de daadwerkelijke confrontatie zou aangaan. Ze wist dat haar taak er al op zat. Ze was direct in haar angsten gekomen. Ze had de perfecte intentie gegeven om eraan te werken, om hem te ontmoeten en ze was geëerd met het cadeau: het visioen. Ze had het overzicht en de wijsheid van het universum. Ze had een levensles ontwapend. Ze voelde belachelijke vrede.

Maar vanuit haar liefde voelde ze zich aangespoord om het laatste stukje van de route af te leggen. Met haar nieuw gevonden kracht en gebrek aan boosheid en wraakzuchtigheid, ging ze naar haar vaders deur en klingelde de deurbel. Toen hij de deur open deed zag ze een in elkaar geslagen man. Hij zag er veel ouder uit dan zijn leeftijd. Hij was zijn haar kwijt geraakt. De angst was in zijn ogen te lezen toen hij haar herkende. Terwijl ze voor hem stond zag ze de emotie in zijn ogen.

Voordat hij wat kon zeggen zei Jessica heel serieus: “Vader, ik hou van je, dankjewel dat je hebt gedaan waarvoor je bent gekomen, je bent vergeven op ieder mogelijke manier, ik ben je dochter die nu vredig is in haar leven.” Zonder verder een woord te spreken, liet ze hem daar alleen staan om het te laten bezinken. Jessica kon niet weten dat haar vader depressief was en een teruggetrokken persoonlijkheid had.

Lang geleden had hij zijn mishandelingen opgegeven en zijn leven was vol berouw. Iedere nacht droomde hij over zijn lieve dochter, die naar hem toe zou komen, zodat hij kon smeken om vergeving. Hij had de kracht niet om haar te vinden en was heel bang voor afwijzing als hij haar wel zou vinden. Hij had er over gedroomd dat zijn dochter aan zijn deur zou komen en zou zeggen: “Vader ik vergeef je.” En nu was het gebeurt! Hij was nooit meer hetzelfde.

In het kort: hij had weer de mogelijkheid om te lachen. Zijn gebeden waren verhoord. Hij was vergeven. Door de enige mens in het Universum die dat had kunnen doen. Hij begon zich weer waardig te voelen.

Die avond, zijn twee levens gered. Gered van de donkere negativiteit. Van de angst die ze beiden gevangen hield, voor zo lang. En is dat allemaal te danken aan de wijze acties van een verlichte dochter….

Dit verhaal van Jessica is echt gebeurt. Veel mensen in deze tijd beginnen nu te begrijpen dat er geen slachtofferrol bestaat, of mishandeling. De stukken staan op het bord en de test is wat een persoon gaat doen met te vaak verlammende klappen die het leven je kan geven. Laat jij deze emoties je opvreten en je handelen controleren, of vraag je het Universum om hulp, zodat je weet, wat de test is…? Jezelf leren kennen betekent ook begrijpen waarom je hier bent, en waarom het allemaal gebeurt is.

In de ochtend als ik klaar ben met het genieten van het snoozen en mijn voeten de grond raken, zeg ik: “Dit is een prachtige dag, ik ben prachtig. Lief Universum wat is het dat jij wilt dat ik weet.” Direct gaan er heerlijke gevoelens door mij heen en ik denk: “Dankjewel, ik ook van jou.” Dan ga ik lekker ontbijten met een channeling, meestal van Abraham Hicks. Nu is het tijd voor muziek en dans (sporten). Dit ritueel eindigt met meditatie, ongeveer 15 minuten stil zijn. Als er tijdens die 15 minuten nog geen inspiratie is geweest wat ik met mijn dag ga doen, dan blijf ik nog even zitten. Dit mediteren kan je vergelijken met het veranderen van een radio station.

Door bewust de gedachtestromen stil te leggen of de weerstand in mijzelf verschuif ik innerlijk naar een hogere frequentie.

Zwaartekracht is net zo betrouwbaar als de wet van de aantrekkingskracht. De wet van de aantrekkingskracht reageert niet op wat je zegt maar wie je bent, je frequentie. Intuïtief weten wij dit allemaal en daarom is meditatie ook vaak zo zwaar om in je routine op te nemen. Omdat iedereen een vrije wil heeft is het logisch dat jouw omgeving verandert als je frequentie verandert. Daarom verliezen veel mensen veel bekenden in hun omgeving als ze hun frequentie veranderen en daarom is jouw voorbeeld zo belangrijk omdat ze je vroeg of laat zullen volgen.

De meeste mensen vinden zichzelf niet prachtig en hebben geen idee hoe speciaal en belangrijk ze daadwerkelijk zijn. Het enige wat ze een beetje eigenwaarde geeft zijn hun slachtoffer rollen en ziektes waardoor ze zich gezien en gehoord voelen. Ze hebben geen idee dat de cellen van hun lichaam en heel het universum zegt: “O.K. zoals U wenst!”

Onderzoek voor jezelf alle kalenders over de hele wereld, duizenden jaren oud die spreken allemaal over deze tijd. Ze hebben het over de precession of the equinox in deze tijd en baseerde allemaal hun kalender op het wiebelen van de aarde. Omdat de aarde schuin op zijn as staat, wiebelt die een beetje en is na 26.000 jaar weer op dezelfde plaats. Dit wisten ze allemaal(?!) en gebruikte dat voor hun kalender. Dit is een hele mooie tijd en dat was duizenden jaren geleden, over de hele wereld al bekend.

Wist je dat het magnetisch Noorden is verandert? Wist je dat global warming onzin is en er een kleine ijstijd aankomt? Onderzoek dit soort dingen en vindt ze in channelings of uit de mond van een professor bij NASA.
Wist jij dat Trump ons heeft gered van een economische crash? Logisch dat Trump de beste kandidaat zou zijn om een failliete wereld economie te ‘redden’, toch? Veel mensen wachten hier nog steeds op maar die terugslag blijft ons bespaard.

Kunnen we echte lichtwerkers worden en licht zijn, ook naar degenen van ons niet ‘favoriete politieke’ team? Dat is lichtwerk! Net als Jessica en haar vader.

...Jaren later, twinkelen twee engelen in de lucht. En scheppen nog steeds op over dit verhaal. En hoe ze de test hadden gehaald en hadden herkend wie ze echt waren, terwijl ze nog een menselijke gedaante hadden. Ze vertellen over hoe de waarheid nooit voor altijd verstopt blijft.

Als je er om vraagt, dat het zich laat zien, dan zal je het vinden.


Kryon

Davy Diekstra
Lichtwerkers Nederland