De Arcturiaanse Raad - Wat te doen of niet te doen - Cobie de Haan

Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Jullie zijn de beste beoordelaars van wat juist voor jullie is. Wij adviseren niet dat jullie naar iemand anders gaan kijken om jullie te vertellen wat de doen of niet te doen. In plaats daarvan, stellen wij voor dat jullie binnenin jezelf kijken en wachten totdat iets bij je naar boven komt. Wij stellen voor dat jullie de vaardigheid die jullie hebben te gebruiken om in de vibratie van iets te voelen. Dit gaat zeer handig zijn als jullie hier voorwaarts gaan in/naar een tijd wanneer jullie vele verschillende opties gaan hebben.

Hoe meer jullie voor jezelf kiezen wat het is waar jullie aan willen deelnemen, hoe meer jullie jezelf bekrachtigen. Laat het idee los dat iemand daarbuiten het beter weet dan jij het voor jezelf weet. Dit is waarom religies zo een grote aantrekkingskracht hebben. De meeste mensen willen verteld worden wat te doen en wat niet te doen. Het maakt het gemakkelijker als je ergens in de hemel een rechter hebt, die sommige dingen goedkeurt en andere veroordeelt. Het maakt de keuze een heel stuk eenvoudiger, nietwaar?

Maar aangezien jullie ertoe gekomen zijn te beseffen dat de Bron Energie binnenin jullie is en dat jullie de Bron zijn (een geïndividualiseerde extensie), moeten jullie ook beseffen dat jullie degene zijn die bepaalt wat juist voor jezelf is en wat niet juist voor jezelf is. En jullie zijn ook degene die ertoe komt te beslissen of, wanneer iets niet voor jezelf is, je het dan veroordeelt … Je hoeft helemaal niets te veroordelen slechts omdat het niet juist voor jezelf is. (Je vormt voor jezelf een mening … Je veroordeelt niet.)

Wanneer je een vibrationale mismatch voelt of bespeurt, is dat alles wat je op moet merken, en er dienovereenkomstig naar handelen. Jullie hebben bij tijden ook de optie om helemaal niets te doen. In feite kan het niets doen één van de meer uitdagende dingen zijn die jullie in jullie leven ervaren. Maar wanneer je in een staat van non-actie bent, ben je meer waarschijnlijk om te ontvangen. En één van de dingen die je kunt ontvangen in een staat van non-actie is inspiratie.

Dus is het onze aanbeveling dat jullie niets doen vanuit een gevoel van verplichting of plicht. Laat jezelf in de voor jou alle beschikbare opties voelen, en als de optie is om niets te doen, omhels het.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan
http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

 Zondag 6 december om 20:00 uur


Channelings van Atlantisch naar christusbewustzijn: Deze keer gaat Jeshua in op het dadertrauma en slachtoffertrauma in lichtwerkers, hoe deze te herkennen en hoe ervan los te komen.

 Zaterdag 12 december ( 12 - 12 ) om 20:00 uur


Door het goud van jouw lessen en ervaringen te zien, voelen en diep in je op te nemen, kunnen de processen van 2020 tot een afronding worden gebracht.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland