Moed en kracht: Ik kan het! - Lea van der Eem - Lichtwerkers Nederland

In een mens liggen oude angsten en pijnen opgeslagen. In gevoelige mensen liggen veel oude angsten en pijnen opgeslagen. Dat wil niet zeggen dat je iets verkeerd doet of verkeerd hebt gedaan in eerdere levens. Het is onderdeel van jouw taak als mens-zijn.

 

Als je je gaat ontwikkelen in bewustzijn, ga je steeds een laagje dieper. Steeds dieper opgeslagen angsten en pijnen komen aan de oppervlakte. Pas dan kunnen ze doorvoeld en geheeld worden. Als lichtwerker doe je dit helen en opschonen niet alleen voor jezelf, maar ook voor het collectieve veld.

Als jij deze taak beter gaat begrijpen, hoef je niet meer onzeker van te worden van alle angst en pijn die jij tegenkomt.

In sommige perioden komen er veel angst en pijn naar boven. De afgelopen twee weken waren ook zo. De energie was heel intens, veel onderdrukte zwaarte, angst en pijn kwamen naar boven, in ons bewustzijn. De komende tijd zal deze energie verder opgeschoond gaan worden en zal je weer meer ruimte en licht kunnen ervaren. Ons bewustzijn heeft zich dan weer verruimd.

 

Als jij al veel innerlijk (kind) werk hebt verricht en misschien veel therapie of andere begeleiding hebt gehad, dan kan het soms zijn dat je in deze manier van naar jezelf kijken blijft hangen. Maar als je al dat werk al hebt verricht, dan komt er een tijd om je daar los van te maken. Er mag een einde komen aan alle therapie. Er komt een punt dat die je niet meer verder brengt, maar je juist klein houdt, dus in een beperkter bewustzijn. Je kan dat aan jezelf merken als je begint te voelen dat je er geen zin meer in hebt, of als het gewoon niet meer passend voelt. Dat is altijd het moment waarop jij mag groeien, het tijd is voor iets nieuws.

 

Als jij je hierin herkent, mag je je gaan beseffen dat jij vooral geleider/kanaal mag zijn voor de gevoelens van angst en pijn die jij voelt. Je hoeft alleen maar ruimte te maken in jouw systeem, zodat de energie door je heen kan stromen. Er hoeft niet meer hard gewerkt te worden. Je hoeft er niet meer onzeker van te worden of te denken dat je nog niet genoeg hebt gedaan of nog niet hard genoeg eraan hebt gewerkt.

 

Het is tijd om je niet meer klein te houden en je onzeker te laten maken door alles wat je voelt. Dat is iets wat veel lichtwerkers goed kennen. Dit heeft te maken met de weg die je hebt afgelegd en ervaringen die je in eerdere levens hebt opgedaan (als je hier meer over wil lezen zie dan het artikel : “Lichtwerkers: helen van angst meegenomen uit vorige levens” 

 

Je mag weten: dit is mijn taak. Deze angsten en pijnen hoef ik alleen maar door mij heen te laten stromen. Ik hoef mij er niet meer aan te hechten. Zo schoon ik mezelf op en zo draag ik bij aan het opschonen, verruimen en verlichten van het collectieve energieveld.

 

Nu is de tijd om te gaan voelen: dit is mijn taak en ik kan het. Ik Jij hebt alles in huis om deze taak te volbrengen. Alle wijsheid, vaardigheden, kracht en moed zijn in jou aanwezig.

Jij mag helemaal jouw plek innemen met alles wie jij bent.

 

Lea van der Eem

 

www.helderbewustzijn.com

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland