Gelijk hebben of gelukkig zijn - Desiree van Koningsbrugge - Lichtwerkers Nederland

Ieder mens heeft een ego dat een geheel eigen denkwijze erop na houdt.

Hier wat meer over weten is behulpzaam zodat jij bewuster kan kiezen wat jij wilt;

Gelijk hebben of gelukkig zijn.

Je ego wil sowieso altijd gelijk hebben. Discussies voeren is daar onderdeel van.

Let maar eens op hoe vaak je in kleine discussies bent met een anderen.


Simpel voorbeeld, gesprekje over het weer. Volgens de ene persoon is het koud voor de tijd van het jaar.

De ander zegt dat het vorig jaar kouder was en een volgend persoon vindt het reuze meevallen en ieder van deze drie zal zijn standpunt versterken met “bewijzen”. 

Zo zijn er talloze voorbeelden van discussies tussen mensen, allen gevoerd door ons ego dat altijd gelijk heeft. Hier wat meer over weten is behulpzaam zodat jij bewuster kan kiezen wat jij wilt;

Gelijk hebben of gelukkig zijn. Er zijn immers altijd mensen die het met jou ( je ego versie ) eens zijn en dus lijkt het alsof jouw gelijk meer waard is dan dat van de ander. Het ego creëert hiermee steeds een afscheiding tussen de ander en jezelf. Jezelf vergelijken met anderen is een bezigheid die het ego maar al te graag toepast.

Liefst om jou beter te laten zijn dan de ander, mooier, slimmer, sterker, gelukkiger………..

Maar het ego kan zich ook minder voelen dan een ander wat een innerlijke strijd oplevert of slachtoffer gedrag ( = ik kan er niets aan doen)

Je ego is het met bovenstaande absoluut niet eens. Logisch want zodra jij de keuze maakt om vanuit je bewustzijn te gaan leven wordt je ego overbodig. Dus geeft je ego allerlei gedachtes die jou willen laten geloven dat het juist goed is om beter te zijn en gelijk te hebben. Volgens het ego behoud je dan de controle over je leven en dat geeft veiligheid en zekerheid. Ach wat een illusie en voel voor jezelf of je dit wilt blijven geloven of tot andere ontdekkingen wilt komen. Hierin is goed noch fout en het is aan jou wat je wel of niet met deze informatie doet.

Het kan zijn dat jouw bewustzijn zich nu opent waardoor je nieuwsgierig wordt naar meer. Wellicht is er herkenning waardoor de deur naar meer bewustwording verder open gaat. Je wil je verdiepen in meer leven vanuit bewustzijn, vanuit je hart.

Of je vindt dit alles onzin, dat kan en mag er ook zijn.

Ego, afkorting van, Eigen Gedachten Overheersen of Echt Goddelijk Ontdekken

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.