Wij zijn de meester van onszelf. Jij bent je eigen baas - Luc van Ewijk

We ontvangen boodschappen. Boodschappen van boven. Noem ze voor het gemak maar inzichten. Dat klinkt wat begrijpelijker.

Oude inzichten komen naar boven drijven. Door de nieuwe energieën. We vullen de wereld met kennis en wijsheid.

Het gaat erom dat je in verbinding staat. In verbinding met jezelf. Niet te veel in je hoofd. En niet te veel vanuit je hart.

Het spirituele en het nuchtere aardse houdt je in balans. Niet zweven maar toch met beide benen op de grond. Het beste van allebei.

Want we kunnen zien. We kunnen mogelijkheden zien. Waar andere stilstaan. Dat maakt dat onze weg alleen maar soepeler verloopt. En dat kan bij iedereen. Dus duik in jezelf. En zult versteld staan. Van wat je allemaal kan. We laten ons alleen blokkeren door angst.

Het beste recept om angst te verslaan. Is om er niet tegen te strijden. Laat het links liggen. En je gaat er overheen. Je bereikt jezelf. En dan begint het pas. Nu kunnen we creëren. Daarvoor zijn we ook geboren. Om te scheppen en de wereld een stukje mooier te maken.

We zijn goddelijk in de zin dat we gods deeltje bevatten. Verbind je ermee en je staat in verbinding. Met een energie. Meer dan dat. Want ''god'' belt je soms. En dan stroom je over van inzichten en gekregen wijsheden.

We zijn hier gekomen om alvast de weg voor te bereiden. We stromen van de nieuwe energie. En de nieuwe wijsheden mogen we met de wereld delen. Want zo wordt er langzaam een nieuwe wereld gebouwd.

Het is niet alleen het spirituele. We mogen ook laten zien hoe we anders kunnen leven. Je kunt ook geld laten stromen. Het hoeft niet tegen je te werken.

Het is een middel om te handelen. En we zijn niet ons geld. We zijn mensen. En we kunnen stromen waar we maar heen willen. Zo is dat ook met geld.

Het oude geld laten we links liggen. Want ook daar zijn nieuwe mogelijkheden in. Denk aan crypto's of aan mana. We kunnen ons eigen basisinkomen maken.

We zijn zelf verantwoordelijk voor ons eigen leven. Dat klinkt eng. Maar je mag dat doen op jouw tempo. En omdat je zo eigen baas bent.

Oplossing komen doordat we doen. Doordat we inzichten hebben. En weten waar we heen gaan. Het lijkt nogal eenzaam soms. Maar voel die liefde in je. En je voelt je nooit meer alleen. Je wilt het delen met de wereld. Want aan liefde is nog een tekort. We zitten te vaak in ons hoofd. Waardoor we liefde niet begrijpen. Het wil ook niet begrepen worden. Het is er gewoon. Een energie waar we gebruik van kunnen maken.

Wellicht is er wat weerstand voor het gene wat we doen. Maar laat de weerstand er zijn. Ga gewoon door.

En uiteindelijk zullen de koppigste mensen ook hun hoofd neer leggen. En ook gaan volgen. Want ze zullen beseffen dat we op deze manier echt makkelijk de wereld kunnen veranderen.

Het hoeft allemaal geen jaren te duren. Omdat we meer in het nu gaan leven. En grote beslissingen zijn vaak in een dag gemaakt.

Ook zullen gelijk gestemde elkaar gaan vinden. Dus meer mensen die de boodschap van verandering gaan verspreiden.

 

We zijn er al mee bezig. Iedereen kan aansluiten. Dat doe je door eigen baas te worden.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland