Hooggevoeligheid heeft een reden - Desiree van Koningsbrugge - Lichtwerkers Nederland

Ontdekken dat alles een reden heeft opent deuren in ieders leven.

Dit gegeven accepteren is mogelijk zodra je beseft dat het universum te allen tijden in balans is.

Om deze balans te handhaven is verandering een vast gegeven.

Alles verandert, zowel zichtbaar als onzichtbaar voor menselijke waarneming. Neem als bijvoorbeeld de onzichtbare bacteriën.Bacteriën zijn alleen door een microscoop waar te nemen. Daar wordt zichtbaar dat veel bacteriën zodanig verandert zijn dat zij resistent zijn geworden voor antibiotica.

Dit is enerzijds alarmerend maar anderzijds zijn er steeds meer mensen die beseffen dat ze op een andere manier naar aandoeningen kunnen kijken. Steeds meer mensen willen klachten met natuurlijke middelen verhelpen. Veranderingen hebben dus altijd een reden. Ook het resistent worden van organisme.

Zo is het ook met hooggevoeligheid. Steeds meer mensen herkennen zich in deze omschrijving.

Hooggevoelig zijn is zeker geen aandoening, sterker nog, het is wie wij van nature zijn.

Van oorsprong zijn wij allen hooggevoelige wezens. Door de eeuwen heen zijn wij meer vanuit ons hoofd gaan leven en daarmee raakten we afgesloten van ons gevoel. Het veel omvattende gevoel dat we ook wel zesde zintuig noemen. In werkelijkheid bezitten we nog eindeloos veel meer zintuigen om waar te kunnen nemen.

Bij hooggevoeligheid zijn de deuren naar al die natuurlijke eigenschappen weer open gezet. Dit kan als ongemakkelijk worden ervaren. Het is ook een signaal, naar jezelf en de maatschappij.

Het signaal voor jou betekent dat jij mag gaan ontdekken wat voor jou het allerbeste is. Denk daarbij aan levensdoel, omgeving, voeding en wat al niet meer. Dit betekent dat je andere keuzes zal gaan maken, minder de massa zal gaan volgen. Hoe meer je gaat ontdekken wat bij jou past, des te meer ga je ontdekken hoe mooi hooggevoeligheid is.

Omdat steeds meer mensen deze hooggevoeligheid erkennen begint er een stroming op gang te komen die verandering wenst. Verandering in het milieu, qua voeding, op scholen, in onze leefomgeving en noem maar op. We gaan langzaamaan inzien dat het anders kan omdat we het anders willen. Jij als hooggevoelig persoon bent onderdeel van deze verandering. 

Laat die verandering in jezelf toe en ontdek steeds meer over jezelf. Ontdek hoe bijzonder mooi hooggevoeligheid is.

Ontdek hoeveel meer jij met jouw sensitiviteit kunt waarnemen.

 

Desiree Lichtgids
http://www.lichtgids-antwoord-op-vragen.nl/

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.