Nieuwe maan 15 mei 2018 - Petra Stam - Lichtwerkers Nederland

Nieuwe maan 15 mei - 13:49 uur

Deze periode van de Maan van het Ontwaken doet haar naam eer aan. De warme periodes hebben ervoor gezorgd dat het groen heel uitbundig tevoorschijn is gekomen, dat bloesems weldadig bloeien en ook in het dierenrijk wemelt het van het (nieuwe) leven. De zon warmt op, geeft licht(heid) en energie. Het lengen van de dagen maakt dat we meer naar buiten treden, meer levenslust hebben. De nieuwe maan helpt je om je binnenwereld te verkennen en daar schatten op te graven die je kunt gebruiken om persoonlijke en hogere doelen te verwezenlijken.

 

De nieuwe maan staat in Stier. Dit geeft een rustige, tevreden en koesterende energie. Probeer genot en werk met elkaar af te wisselen die twee in balans zijn. Onder de invloed van Stier kom je langzaam in beweging, maar als er eenmaal een start is gemaakt, ga je door.  Gebruik de nuchtere en praktische manier van aanpakken om van binnen naar buiten te werken als het gaat om het nastreven van een doel. Na zo’n zeven jaar in Ram te hebben gestaan, gaat Uranus nu in Stier lopen. De veranderende, revolutionaire invloed van Uranus zal de komende jaren oude vertrouwde (Stier)manieren los schudden, zodat er nieuwe zienswijzen kunnen ontstaan ten aanzien van (zelf)waarde, authentiek leven en natuur.

De Maan driehoek Pluto geeft diepe innerlijke ervaringen en gevoelens. Door te leven naar je inzichten heb je de mogelijkheid om een verandering in je leven teweeg te brengen of een persoonlijk probleem op te lossen. Doe het vooral anders dan je hiervoor deed! Jupiter driehoek Neptunus vergroot het algemene gevoel van naastenliefde en betrokkenheid bij al het leven. Hoge idealen, inspiratie of een visionair weten leiden tot een breder zicht op de zin van jouw leven. In het groot kunnen nieuwe ideeën (die bij de nieuwe tijd horen) een breder bereik hebben in de wereld. Als je tijdens de nieuwe maan dus naar binnen keert, tijd maakt voor een innerlijke reis, zul je verlichting (waar je licht op schijnt, word je je bewust) ervaren. De ster Algol staat samen met de Maan en de Zon en kan de nadruk leggen op alles wat een gevoel van verlies geeft. Algol helpt je echter ook om een succes te bereiken zolang je oprecht je visie volgt en verandering toelaat in je leven.

Onder de invloed van Mars en Uranus (vierkant) kan een geniaal plan ontstaan, hoewel het moeilijk is om je te concentreren op één zaak. Vermijd de neiging om impulsief te handelen, want als je geen oog hebt voor de mogelijke consequenties, kun je een idee al neerhalen voordat je tot de uitvoering ervan komt. Onder deze hemelse invloed moet je oppassen met elektriciteit (Uranus) want een ongeluk (Mars) zit soms ook letterlijk in een klein hoekje. 

© Petra Stam

 

www.petrastam.nl

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.