Liefde van een hogere orde - Mieke Vulink - Lichtwerkers Nederland

Al vaker zijn we op cruciale momenten bijeen gekomen om ons weer te verbinden met de Liefde van onze Goddelijke Vader en Moeder.

The Order of the Rose is daar zowel een Moederveld als een Godinnenveld van. Zij heeft door alle tijden heen nooit voorgoed haar verbinding met het Licht verloren, en velen hebben in allerlei aftakkingen daarvan incarnaties gehad waarbij de esoterische kennis in het geheim geleefd en bewaard moest blijven.

 

Het is dus niet de eerste keer dat we onze krachten en ons bewustzijn gaan bundelen om onszelf en elkaar eraan te herinneren dat Liefde, als gevolg van verstoringen en disharmonie ingebracht in het aardse Christus Bewustzijnsraster, terug wil naar onvoorwaardelijkheid, zoals ze in essentie bedoeld is.

Liefde is de kern van onze goddelijke creatiekracht. Elk deel van onze persoonlijkheid, dat nog voorwaardelijkheid en dualiteit in zich draagt, reageert op de toenemende Lichtkracht van het Christus Bewustzijnsraster en zal in deze tijd aangeraakt, gezien, gevoeld en geheeld willen worden.

Vanuit hoge en zuivere frequenties werd er in oorsprong een ‘Garden of Eden’ op Aarde gecreëerd, die de Goddelijke Liefde en Wijsheid weerspiegelde. Deze frequenties voedden en vervulden, brachten overvloed en vreugde, zij verfijnden en verjongden alles waardoor we samen in een waar paradijs leefden.

Daarbij waren we verbonden met vele wezens uit andere, hogere dimensies, en onder ons waren o.a. de Draken, de Hoeders van deze heilige velden met de meest zuivere essenties.

Totdat wezens van veel laagfrequentere planeten, die hun verbinding met de ene ware Liefdesbron vergeten en verloren hadden, zich met ons mengden en ook wij zelf, van binnen, verstoord raakten.

Toen deed ANGST zijn intrede. Het was als een sluipmoordenaar naast ons goddelijke DNA. Doordat de frequenties afnamen en onderling niet meer resoneerden, raakten we de harmonie met onszelf en elkaar kwijt, en vergaten we onze afkomst. We gingen geloven dat we sterfelijke wezens waren; dreiging, onveiligheid, gevaar en duisternis kregen vat op ons.

Het is NU de tijd dat we al deze verstoringen tegen zullen komen, en het is de pure Goddelijke Liefdeskracht die dit alles kan, en ook zal helen.

Die kracht dragen we allemaal nog in onszelf; het is onze oorspronkelijke natuur, en het is ook de oorsprong van alle velden die zich in en op Moeder Aarde bevinden. 

We zijn alleen zo gewend geraakt aan alle verstoringen daarvan dat het moeilijk is om die hogere frequenties te herkennen als van onze eigen goddelijke essentie. 

We kunnen ze dus niet meer kwijtraken, we kunnen ze nog wel blijven ontkennen of onszelf ‘te min’ vinden en ze daarmee buiten de deur houden.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.