Energienieuws: Laat de zwaarte je niet beletten om aanwezig te zijn - Lea van der Eem

De energie is zwaar geweest de afgelopen weken. En nog. 

Ik vind het zelf bij momenten bijna niet te doen om er mee om te gaan. Vooral in de ochtenden, bij het wakker worden, voelt het heel zwaar.

Daarbij is er ook chaos, alsof alles op zijn kop staat en door elkaar wordt geschud. Alles wat je aan wijsheid en inzicht had ontvangen de afgelopen jaren, lijkt opeens niet zeker meer te zijn.

Het is alsof alles op losse schroeven lijkt te staan. Geen vaste grond meer onder je voeten. Aarden kan dan ook heel lastig zijn deze periode.

 

Wie je dacht te zijn, is opeens niet echt meer

Steeds weer merk je op dat je dingen doet en zegt die helemaal niet in verbinding zijn met jouw kern, jouw ware zelf.

Dat kan allemaal heel onzeker maken. Over wie je nu echt bent. Want dat is in deze fase opeens weer heel onduidelijk. Wie ben jij nog echt?

Ook keuzes die je in het verleden hebt gemaakt, kunnen nog eens voorbij komen en je laten afvragen of je het wel goed hebt gedaan. Bijvoorbeeld keuzes wat betreft familie, kinderen of huisdieren (juist hen, van wie je het meest houdt).

Het is deze keer weer een hele klus om de zwaarte, chaos en onzekerheid te laten zijn wat het is. Niet zoeken naar oorzaken en oplossingen. Geen afleiding zoeken in (ongezond) eten, internet en dingen doen. Met afleiding zoeken bedoel ik: je weg laten halen bij jezelf en je aandacht weg laten trekken door situaties, mensen en dingen met een lagere energiefrequentie. Die trekkracht kan heel groot zijn.

Het vraagt veel bewustzijn om je niet te identificeren met de energieën van zwaarte, onzekerheid en chaos. Jij bent dit niet, het is niet van jou en hoort ook niet bij jou. Desondanks voel je het wel allemaal. Laat de zwaarte je niet beletten om aanwezig te zijn, met jouw energie in jouw lichaam, je voeten op de grond te voelen en bewust in en uit te ademen.

Blijf je herinneren dat jij een kanaal bent, een geleider van energie. Het is ondersteunend om je te omringen en open te stellen voor hogere energiefrequenties. Voel maar wat voor jou fijn en licht aanvoelt. Wat jou weer "opbeurt". Je kan hierbij denken aan bv: in de natuur zijn, bloemen, kristallen, etherische oliën, helende muziek. Alles wat jou helpt om je lichaam te ontspannen, zacht en open te maken is steunend. 

De "lastige" energie kan dan makkelijker (af)stromen, i.p.v. vast te blijven zitten. En door het contact met de energie van een hogere frequentie, kom je ook weer makkelijker in contact met wie jij in wezen bent.

Herinner je: je bent niet alleen en je doet het niet alleen. Jij bent niet de enige die deze zwaarte, chaos en onzekerheid voelt. We dragen allemaal bij aan dit grootse transformatieproces.

 

We voelen het samen en we doen het samen.

Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland