De Arcturiaanse Raad - Het meten van je spirituele groei

Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Jullie verwachten iets zeer anders te voelen voor jezelf om te accepteren dat je aan het veranderen bent, je vibratie verhoogt en het niveau van je bewustzijn verhoogt. Maar je kunt deze dingen niet altijd meten. Je kunt niet altijd veranderingen detecteren, dus zijn wij hier om te helpen. Wij willen jullie helpen om de vooruitgang te meten die jullie als individuen gemaakt hebben door jullie te laten kijken naar enige feiten over jezelf.

Ben je meer meelevend/meevoelend dan dat je tien jaren geleden was? 

Geef je meer om de Aarde en Haar milieu dan dat je vijftien jaren geleden deed? Voel je nu meer mededogen voor anderen dan je ooit eerder gedaan hebt? Heb je een betere relatie met dieren dan je op ieder gegeven punt in je leven gehad hebt? Dingen over jezelf opmerken, kleine dingen, is de manier om je vooruitgang te meten.

Je hoeft geen kleine stem binnenin je hoofd te horen en te weten dat het van een geascendeerde meester afkomstig is om te weten dat je spiritueel vooruit gegaan bent. In plaats daarvan, merk op hoe anders je reageert wanneer een familielid van jou iets geringschattends in jouw richting zegt. Merk op hoeveel je om mensen geeft die je nog nooit eerder ontmoet hebt. Merk op hoe geïnteresseerd je bent in het zien van gelijkheid, wereldvrede, het einde van geweld, discriminatie, armoede, hongersnood.  

Je hoeft niet het antwoord op al deze dingen te zijn om te weten dat je als een menselijk wezen gegroeid bent. Wij vragen slechts dat je opmerkt wat je intenties voor de rest van de Mensheid zijn. Wij vragen dat jullie jezelf meer credit geven en minder kritisch zijn. Je hoeft niets te doen om deze wereld en haar bewoners te redden. Ben gewoon jezelf. Dat is voldoende. En wanneer jij jezelf erkent, brengt dat ons een enorme hoeveelheid van vreugde.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

 

Vertaling: Cobie de Haan
http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland