De oude wereld verliest zijn grip. Terwijl het nieuwe net start - Luc van Ewijk - Lichtwerkers Nederland

Mensen hebben hun sprookjes nodig. Als ze er zelf geen kunnen maken. ''De wereld gaat vallen''. Dus des te meer grijpen ze vast aan het oude vertrouwde. Maar al dat vast grijpen maakt het moeilijk om de vooruitgang in je leven toe te laten. Het lijkt eeuwen te duren. Maar dat is het niet. Richt je aandacht op het nu. En dan kom je waar je heen wilt. Hoelang je erover doet maakt niet uit. Als je er maar komt.

 

Richt je niet op wat er omvalt in je leven. Want wat omvalt. Heeft de bedoeling om je leven te verlaten. Want het is niet meer je pad.

Richt je op wat goed gaat in je leven. Over welke stappen je al hebt gezet. En hoe dapper je bent. Dat je al die comfortzone 's neemt. Je stapt erover heen alsof het water is.

Maak je niet druk over waar je nu bent. En wat je bent. Want er gaat er niet meer om wat je bent. Ook wel je status.

Het gaat erom wat je doet en wat je kan. Want dat gaat tellen in de nieuwe wereld. We worden niet uitbetaald op status of bekendheid. Maar op je talent. Je wordt uitbetaald door het universum.

Het gaat er ook niet om wie het politieke spel speelt. Want dat is slechts zetten doen op een schaakbord. Er zijn geen vijanden. We zijn alleen bondgenoten. Alleen mogen we dat nog beseffen.

Het gaat erom dat je niet wacht op de verlossing, dat die komt door de overheid of door andere organisaties. Want dan kun je lang wachten.

Het gaat erom dat jezelf bevrijd van al je angsten. En jij je laat leiden door je ziel. En die heeft er zin in. Vandaar al die comfortzone 's die je aan banden legt.

Want zo bevrijden we de wereld. Van al het leven wat we niet aangegaan zijn. Van al het volgen. In plaats van dat we doen. Wat ons hart verteld.

We zijn onze eigen helden van ons eigen verhaal. Omdat we het doen op onze eigen manier. Want dat is het beste.

Het is dat niks zeker is deze dagen. Omdat je ego er niet meer op kan hameren. Of omdat je mind er geen berekening op kan maken.

Want je ziel werkt spontaan. Op gevoel. Omdat dat de minste energie verspild. En zo worden je creaties het beste gemaakt.

De nieuwe tijd is geen Utopia. Het is niet de hemel. Het is mooi. Omdat er hard gewerkt is aan wat je wil. Je dromen zijn slechts tot leven gewekt. Door jou. Omdat jij daarvoor op aarde bent gekomen. Een kettingreactie veroorzaakt. Al die hogere levels van energie en licht. Hebben tijd nodig om te verwerken op aarde. Want nog niet iedereen is klaar. Om zijn transformatie naar zichzelf aan te gaan.

Die transformatie heb je nodig. Omdat het leven makkelijker wordt. Omdat je geen omwegen meer kent. Maar tegenslagen of obstakels zullen er blijven bestaan. Anders hebben we ook geen uitdagingen meer. En worden onze krachten ook niet meer op de proef gesteld.

 

Onze wereld is goed op de goede weg. Alles gaat veranderen in deze tijden. Je mag alvast aansluiten. Zodat je er al een stukje van kunt zien. Want we mogen ook nog genieten van de mooie nieuwe wereld.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland