Vanuit de Akashic Archieven - Mei 2018 Boodschap - Cobie de Haan

Gechanneld door: Jen Eramith MA

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Mei 2018 verwachten?

De energie van deze maand heeft een tussenbeide komend gevoel, zoals een plotseling opstaan. Als jullie je de metafoor voor April nog herinneren was er een gevoel van een vrije val … wat jullie je kunnen voorstellen te gebeuren in Mei is, dat iets langs komt vliegen en je oppakt. Jullie zouden je een adelaar, een draak of een vliegtuig kunnen verbeelden die je oppakt en je op diens rug zet.

Er is een gevoel van gered te worden, maar dat is niet echt waar deze energie over gaat.

Het gevoel is van voort gedragen te worden naar iets groters dan jezelf, en voort gedragen te worden door iets groters dan jezelf. Dit is een tijd waarin het meer dan ooit tevoren duidelijk zal worden dat niemand van jullie echt in controle is van wat er in dit leven gebeurt. Dit is een spirituele waarheid welke goed uitgedragen wordt door iedere religie, en toch is het een moeilijke waarheid om volledig te omhelzen. Dit is de maand wanneer het naar de voorgrond zal komen - dat jullie niet in controle zijn van jullie lotsbestemming en dat jullie niet de leiding hebben over wat er in jullie leven of in dat van iemand anders diens leven gebeurt op het diepste, meest ware niveau, terwijl jullie verantwoordelijk/aansprakelijk zijn voor jullie keuzes en de consequenties die naar voren/boven komen door deze keuzes. Op een veel dieper niveau, is jullie lot in de handen van iets groters dan jullie. Deze maand is het echt tijd om dat te beseffen op dezelfde manier dat je zou doen als een adelaar of een draak naast je opduikt en je oppakt. Laat jezelf in die omhelzing vallen. Bied geen weerstand aan die omhelzing.

Een andere waarschijnlijke ervaring in deze maand zal zijn het gevoel van gedesoriënteerd te zijn. Je ging in één richting - zelfs toen het een vrije val was, het was tenminste een enkelvoudige richting - en plotseling veranderden de dingen en ben je er niet meer zeker van waar je naartoe gaat. Er zal een gevoel van duizeligheid zijn op dezelfde manier als dit er zou zijn als je plotseling opgepakt wordt na een val. Sommigen van jullie mogen dit op een fysieke manier ervaren met draaierigheid, oorsuizingen, je gevoel van richting verliezen, of tijdelijk te worstelen met enige van je vijf zintuigen.

 

Er is een gevoel dat jullie hersenen zich opnieuw aan het bedraden zijn om de wereld op een andere manier te bekijken, en jullie gaan je doorheen de maand gedesoriënteerd voelen. Als je hierop voorbereid bent, dan zal je meer in staat zijn om kalm te blijven en de aanpassingen te maken die je moet maken. Als je niet voorbereid bent, mag je in paniek raken en mag het gevoel verergeren van gedesoriënteerd te zijn. Ben op je hoede deze maand voor jezelf een beetje verloren te voelen, angstig of zelfs misselijk door plotselinge veranderingen en zoek naar iets binnenin je om kalm en gecentreerd te blijven terwijl je door die aanpassing heen gaat. 

Zijn er wat voor specifieke activiteiten dan ook die ons het beste zullen helpen om door de energie van deze maand heen te komen?

Het zal belangrijk zijn om in beweging te zijn. Probeer te wandelen, zwemmen, paard of auto te rijden, of anderszins regelmatig voorwaarts te gaan. Het zal belangrijk zijn om de energie van door tijd en ruimte heen voorwaarts geveegd te worden te omhelzen. Het is geen tijd om stil te zitten. Denk na over manieren waarop je in beweging kunt komen -- of je staande kunt werken, of je een ontmoeting met iemand hebt en samen kunt gaan wandelen, of je kunt wandelen in plaats van ergens naartoe te rijden -- iedere manier om van beweging een onderdeel van je lichamelijke ervaring te maken zal je helpen je aan te  passen aan die tussenbeide komende energie.

De andere uitoefening die jullie werkelijk van dienst zal zijn deze maand is de uitoefening van het gebed. Het gebed is anders dan meditatie, in die zin dat het gebed communicatie omvat met een hogere macht, wat die hogere macht ook maar mag zijn. Dit is de tijd om te communiceren met iedere vorm van een liefdevolle spirituele aanwezigheid in je leven.

Het gebed omvat doorgaans zowel de expressies van dankbaarheid als van verlangen, en het is belangrijk om beide deze maand te omhelzen. Denk op een regelmatige basis na over waar je dankbaar voor bent in je communicaties met Spirit, en ook, sta jezelf toe om je hoop, verlangens en wensen tot uitdrukking te brengen. Het gaat je helpen om je verlangens aan iets groters dan jezelf over te geven. Wanneer je erkent dat je een verlangen/wens hebt en het overgeeft aan iets dat groter is dan jezelf, stelt het je in staat om je over te geven aan opgeveegd en gedragen te worden door die grotere aanwezigheid. Deze handeling van een gebeden pleidooi is de volmaakte uitoefening om jullie te helpen te werken met de energie deze maand en om je te verbinden met die spirituele les die aldus in jullie levens aanwezig is deze maand.

Wat kunnen wij in de collectieve energie voor Mei 2018 verwachten?

Jullie kunnen plotselinge veranderingen in de collectieve gebeurtenissen verwachten deze maand. Jullie kunnen zelfs verwachten om in een heen en weer vegend gevoel van hoop en vreugde getrokken te worden, en dan in dezelfde mate in/naar een heen en weer vegend gevoel van ontsteltenis of wanhoop … en dan zal het weer terug vegen naar hoop en vreugde. Verwacht een emotionele rollercoaster als je naar de collectieve gebeurtenissen kijkt. Er gebeuren tegelijk enorme veranderingen in alle richtingen. Dus, op iedere gegeven dag of ieder gegeven moment, mogen de dingen toeschijnen op jouw manier te gaan, en dan mogen zij toeschijnen helemaal niet op jouw manier te gaan. Dit zal waar zijn ongeacht wat jouw meningen ook zijn over collectieve gebeurtenissen, en ongeacht in welk onderdeel van een politiek spectrum je ook mag zijn.

Het zal belangrijk zijn om jezelf doorheen deze emoties te laten gaan en voort geveegd te worden, doch te vermijden klem te zitten in één plek. Sta jezelf net zo gemakkelijk toe om in/naar de volgende geveegd te worden. Blijf met de veranderingen mee zwieren, blijf verschuiven en blijf bewegen. Voel het en laat het dan los aldus je het volgende kunt voelen, en laat dat dan ook weer los.

De emotionele rollercoaster helpt jou je aan te passen aan de veranderingen die eraan komen. Het helpt je aan te passen aan de wereld terwijl het in wording is. Het is niet dat de wereld altijd zo dramatisch aan zal voelen, maar door doorheen de dramatische veranderingen te gaan ben je in staat een nieuw persoon te worden. Je bent de nieuwe persoon aan het worden die deel uit zal maken van de nieuwe wereld. Het is een klein beetje zoals een astronauten training, waar je in een antizwaartekracht kamer gaat om gewend te raken aan het leven zonder zwaartekracht. Je mag je gedesoriënteerd en misselijk voelen terwijl je eraan gewend raakt, en dan vind jij je nieuwe manier van Zijn en voel jij je prima. Dat is heel veel hoe de energie van Mei eruit zal zien voor velen van jullie.

Is er ook nog iets anders wat de Opzichters willen dat wij moeten weten over Mei 2018?

Het is belangrijk dat je niet wacht om gered te worden. Het beeld of het idee van een adelaar of een draak die naast je een duikvlucht maakt en je oppakt kan geruststellend zijn, en het is in die zin geruststellend dat je energetisch ondersteund wordt. Doch het is niet dat je gered wordt door deze hogere macht. In plaats daarvan is het dat jij jezelf redt en dat jullie elkaar helpen jullie zelf te redden.

Het is belangrijk dat jullie niet passief zijn deze maand of dat jullie in/naar een slachtoffer mentaliteit vervallen, waar jullie op iemand anders wachten om jullie toestemming te geven of dat jullie op iemand anders wachten om de dingen in orde te maken. Blijf je aandeel doen om de dingen in orde te maken. Blijf je aandeel doen om je eigen leven ook goed te laten werken. Blijf je aandeel doen om de collectieve wereld voor iedereen goed te laten werken. Het is zeer belangrijk dat je actief betrokken blijft op/in ieder niveau van je leven, zelfs als je slechts kleine stappen neemt.

Denk eraan om je centrum te behouden. Focus op wat recht voor je is en doe het naar je beste vermogen. Het is belangrijk dat je keuzes blijft maken en acties onderneemt richting het opbouwen van het leven dat je wenst te hebben en om de wereld de wereld te maken die je wenst dat het zou kunnen zijn. Ben niet passief deze maand. Passief zijn deze maand zal jullie in/naar een spiraal van wanhoop sturen. Positieve activiteit, dingen doen om je eigen leven en andere mensen hun levens beter te maken, zal doorheen de maand jullie reddende engel zijn.

Vertaling: Cobie de Haan
http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/


 www.gaia.com ❥ Klaar voor een volgende stap?Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland