Een spiegel voor jou om aan jezelf te werken - Missty - Lichtwerkers Nederland

Iets wat je raakt wordt een trigger genoemd.. een spiegel voor jou om aan te werken bij jezelf. 

Het misverstand is dat veel mensen denken dat als hun een spiegel voorgehouden wordt door een bepaald persoon.. dat ze hun ‘eigenschap’ ook naar die persoon terug kunnen zoeken.

In de meeste gevallen is dat niet zo. Het gaat dan over een eigenschap die je óf naar anderen toe doet/deed (niet degene die jou spiegelt) of vaak naar jezelf.. óf dat je de eigenschap ‘afwijst’ van jezelf.

Om het gemakkelijker uit te leggen noem ik even als voorbeeld de eigenschap ‘oneerlijkheid’.

Je ergert je op iemand die oneerlijk tegen je is. Dat wil niet zeggen dat jij oneerlijk tegen die persoon bent.. maar tegen iemand anders of anderen. Dat kan ook zijn dat je een oneerlijk persoon in een ander leven was.

 

Ook de ‘hardheid’ van de oneerlijkheden in de trigger mogen we niet afwegen/vergelijken.

Vaak zijn mensen niet eerlijk tegen zichzelf.

Oneerlijkheid hoeft niet gepaard te gaan met keiharde leugens. Niet jezelf durven zijn.. je anders voordoen.. vallen ook onder oneerlijkheid. Misschien ben je oneerlijk door niet alle eigenschappen van jezelf onder ogen te zien. Oneerlijkheid van jezelf afwijzen kan ook de obstakel zijn. Oneerlijkheid zit in je. Het wil niet zeggen dat je oneerlijk ‘bent’.. het wil gewoon zeggen dat je de eigenschap in bezit hebt. 

We hebben álles in ons.. ook álle eigenschappen.. Het is aan jou welke eigenschappen je naar boven wil halen in dit leven (om te ervaren). De meeste mensen wijzen graag zogenaamde ‘negatieve’ eigenschap af omdat ze die zien als negatief (terwijl het niet iets negatiefs is maar een ervaring voor de ziel). 

Door eigenschappen af te wijzen.. wijs je een deel van jezelf af. Je ben dan niet in balans.. niet heel. Je ‘heelheid’ houd álles in.. álle eigenschappen.. álle dualiteit.. het hele universum.

Triggert de eigenschap oneerlijkheid je.. onderzoek welk aspect voor jou van toepassing is. Of je eerlijk bent tegen anderen.. eerlijk bent tegen jezelf.. of dat je de eigenschap afwijst. Maak de eigenschap oneerlijkheid (in dit voorbeeld).. jouw ‘eigen’.. Hoe?

Zie in dat jij oneerlijk bent of kan zijn.. dat je de eigenschap hébt.. in je zit.. 

Zeg het.. zeg bijvoorbeeld “Oke, ik heb de eigenschap in me om oneerlijk te zijn” en weet dat het zo is.. dat ook die eigenschap in je zit. Of je het ‘gebruikt’ in dit leven is een ander verhaal maar je hebt wel de mogelijkheid daartoe.

Wees ‘heel’.

 

Missty

Universele energie. Creëer je eigen leven.

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief

 Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland