Waarom willen mensen zo graag de toekomst weten? - Trudy Hekkert - Lichtwerkers Nederland

Vaak wordt mij gevraagd, wil je mijn toekomst voorspellen. Wat staat er te gebeuren voor mij, wanneer kom ik die ene leuke man of vrouw tegen, die bij me past, of wanneer raak ik zwanger?

Een mens heeft een vrije wil. Voor mijn gevoel, heeft onze ziel gekozen om bepaalde ervaringen op te doen in dit leven en staat er een stuk toekomst vast. Het is aan ons hoe we daar mee om gaan, we kunnen ons doel bereiken om van allerlei omwegen te maken of een rechte weg te pakken. Het is aan jou de keus.

 

De meesten onder ons pakken veel zijwegen. Niks mis mee, ook daar leren we weer van. Wij maken bepaalde keuzes in ons leven. Is het aan mij, om te zeggen wat jou staat te gebeuren in de toekomst. Of pak ik dan jouw leerweg af? 

Het is vaak de angst waarom mensen de toekomst willen weten. Vraag je eens af, waarom is die angst bij jou aanwezig? Dat kunnen onverwerkte ervaringen zijn, vanuit het verleden, waarin je een angst hebt opgebouwd. Het is vaak het innerlijk kind, dat roept, ik ben bang, voor wat er kan gaan gebeuren in de toekomst. Verwerk je verleden, accepteer waar je in zit, vecht niet tegen je emoties, maar laat het er zijn. Praat er over met de ander. Of als je er op deze manier niet uit komt, ga naar een therapeut die jou daarbij kan helpen. 

Geef het een stem, dan gaat de angst uit je systeem. Nee, niet altijd even makkelijk, dat weet ik uit ervaring. Maar je geeft jezelf een groot cadeau om dit te doen.

Uiteindelijk ga je veel meer rust ervaren. Dan kun je meer gaan leven in het nu.

Alles wat er in ons leven gebeurt, heeft een reden, de ene les is zwaarder als de ander. Maar weet, alles is tijdelijk. Geef je kracht niet weg, door alsmaar je toekomst te willen weten. Op die manier blijf jij, je angsten alleen maar voeden. We zijn hier op aarde om onze eigen levenslessen te ervaren en te leren. 

Jij straalt de energie naar de buitenwereld uit, dus het is aan jou wat er op je pad komt, niet aan mij, om je dat te vertellen.. Het geluk zit al in jezelf, dat mag je eerst gaan voelen en uitstralen. Ik wil niet jouw leerweg af pakken, dat kan niet de bedoeling zijn. Ik geef je Inzichten, adviezen en handvatten mee. Zodat jij, je eigen toekomst in positieve zin kunt veranderen. We zijn hier op aarde gekomen om te leren. Als je constant je toekomst wilt weten dan vergeet je te leven in het nu, er is alleen maar nu, in het nu verwerk je het verleden, in het nu werk je aan de toekomst. Op die manier ga je steeds meer leven vanuit je innerlijk, en laat je meer en meer de controle los. 

Natuurlijk iedereen doet het op de eigen manier en dat is helemaal oké. We hebben allemaal verschillende lessen in ons leven, om te leren en groeien.

Liefs Trudy 

www.trudyhekkert.nl

 

Heb vertrouwen – praktijk voor healing en bewustwording.

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland