Energie. Wat is het en wat doet het allemaal - Ronald Smit - Lichtwerkers Nederland

Lieve vrienden,

We lezen en hebben het vaak over de energieën die ons mogen omringen, de energie die ons mag voeden vanuit het universum… het denken, het zeggen en het doen van dingen en wat dit mag doen met die energie.

Maar wat is nu deze energie waar we het dan overhebben en wat doet die energie dan?

 

Laat ik beginnen met het feit dat deze uitgezonden energie en de energie die jij mag terugontvangen wetenschappelijk is aangetoond door de kwantumfysica, maar wat is dan weer “De Kwantumfysica?

 

De kwantumfysica is het deelgebied van de natuurkunde dat zich bezighoudt met verschijnselen die met de kwantummechanica kunnen worden beschreven. Het wordt doorgaans niet als zelfstandig vakgebied beoefend door onderzoekers, maar men vindt het wel vaak als (deel)vak in een universitaire opleiding.

Kwantumfysische verschijnselen vindt men onder meer in de vastestoffysica, atoomfysica en (moleculaire) biofysica (bijvoorbeeld fotosynthese), maar ook in de kwantumchemie.

De kwantumfysica heeft de wereld van de wetenschap op zijn kop gezet door aan te tonen dat in de wereld van de kleinste deeltjes van de materie geheel andere natuurwetten gaan gelden dan de tot nu toe algemeen aanvaarde natuurwetten. Kwantumfysica onderzoekt en beschrijft het gedrag van zeer kleine deeltjes, deeltjes die zo klein zijn dat de gewone gangbare Newtonse natuurkunde niet meer opgaat.Dit is een hele korte uitleg over wat de Kwantumfysica inhoud.

 

Nu we dit weten, dat deze energie alles bevat en alles beïnvloed, mag je ook weten dat dus, alles wat we ervaren, dat alles wat we zien, denken, doen en zeggen… ook bestaat uit energie… alles, ook dit is in en vanuit deze wetenschap aangetoond.

 

Dus nemen wij een steen, dan denken wij… die steen is gewoon een steen, een kei. Die steen is hard, die steen is bijna onverwoestbaar… ect. Maar nu komt het lieve vrienden, die steen… die steen LEEFT! Ja hij LEEFT! En zo LEEFT dus alles wat we ervaren! De steen is opgebouwd uit atomen, de atomen zijn opgebouwd uit moleculen en de moleculen zijn opgebouwd uit subatomaire deeltjes… ect. Al die dingen, al die deeltjes waaruit die steen is opgebouwd bewegen, het is een energie in beweging, dus leven… en de snelheid van deze beweging (dus leven) bepaald hoe hard het voorwerp is dat wij mogen ervaren.

Hoe langzamer de beweging is, hoe harder het object is. Hoe sneller deze beweging is, hoe zachter het voorwerp is.

Neem maar gewoon even water, koud water is gewoon water maar als we het water verwarmen gaan de deeltjes waaruit het water bestaat sneller bewegen en wordt het stoom… een vluchtigere en gasvormige stof, de energie veranderd… de deeltjes worden sneller bewogen en dus de materie waaruit water bestaat veranderd van vorm.

 

Als we dus een stoel nemen, en we zijn instaat om al die deeltjes waaruit die stoel is opgebouwd sneller zouden laten bewegen… dan zou de stoel bijvoorbeeld weleens in brand kunnen vliegen!

 

Nu zou je kunnen denken… mooi dat we dit weten, maar wat heeft dit met mij te maken? En dan mag ik je antwoorden… alles lieve vrienden, alles. Want als alles vanuit energie bestaat, dan ontstaat ook alles vanuit energie. Dus alles wat we waarnemen, doen, zeggen en denken is energie, een energie die wij uitzenden. Deze energie wordt het universum ingestuurd (uitzenden), en deze uitgezonden energie gaat in dit universum opzoek naar gelijkwaardige energie waar het zich aan kan koppelen… en je voelt hem al aankomen, dit is wat jij terug mag ontvangen en dus ook ervaren.

 

Dit lieve vrienden, dit is dan ook de reden waarom velen liefdevolle zielen, steeds maar weer in die vicieuze cirkel terugvallen… telkens komen ze weer in dezelfde zaken terug en telkens weer hebben ze opnieuw gelijkwaardige uitdagingen, dit omdat ze hun reactie op wat dan ook, niet aanpassen. Daarnaast groeit alles wat jij energie schenkt, het wordt dus steeds groter en steeds heviger en intenser.

De oplossing hiervan is nu, nu dat je dit weet, dus erg makkelijk… nou erg makkelijk, dat is het natuurlijk niet want je mag een gewoonte afleren. Maar als jij je denken, wat je zegt en doet, wat en hoe je waarneemt aanpast… dan mogen ook je ervaringen zich aanpassen… en zo creëren wij elk moment van de dag onze eigen unieke werkelijkheid op de manier zoals jij hem wenst te ontvangen. Daar komt ook het spreekwoord vandaan: “Alles wat je zaait zal je oogsten.”

 

De energieën vanuit het universum die ons mogen ondersteunen, en waar we dus mee te maken hebben, worden steeds en almaar groter en hoger.

Onze centrale zon (de zon van ons melkwegstelsel) zendt zijn/haar energie in een steeds hogere vorm uit, daarnaast is vanuit de wetenschap bewezen dat er om onze liefdevolle Moeder Aarde een energieveld aanwezig is met een bepaalde frequentie/beweging, dit noemen wij de Schumanresonatie.

De trilling van deze Schumanresonatie, de hoogte van deze trilling is altijd redelijk constant geweest, zo’n 7,8 Hz… op dit moment is die heel hoog geworden namelijk zo’n 14 á 15 Hz… dus bijna twee keer zoveel, en hierdoor is ook ons bewustzijnsniveau en onze hersengolf-frequentie veel hoger geworden.

Natuurlijk is ook dit verklaarbaar, het menselijk lichaam bestaat namelijk voor meer dan 75% uit vocht, en vocht en energie… dat gaat nu eenmaal niet goed samen. Hierdoor… door dit fenomeen is de geleiding van de energie die ons voedt en alles in ons aan mag sturen ook heel vele malen hoger geworden.

 

Dit is de reden waarom velen en velen zielen nu ontwaken… letterlijk en figuurlijk wakker worden.Dit is hetgeen er nu gebeurd vanuit een universele opdracht… het ontwaken van al de mensen op onze liefdevolle Moeder Aarde, dit is het ontwaken waar men overal over spreekt… dit is dus wat ze bedoelen.

 

Sommige zielen die wakker worden hebben geen idee wat er allemaal gebeurd, ze lopen een beetje verstrooid rond en hebben geen idee waarom of wat er aan de hand is.

Anderen liefdevolle zielen ontwaken en hebben ineens spirituele ervaringen die ze latend wel hadden maar een beetje op de achtergrond en nu is het ineens aanwezig en kunnen ze er niet meer onderuit.

 

Velen raken in angst gevangen omdat hun alom gewende gewoontes aangetast worden, ze voelen zich bedreigd en hebben geen idee hoe daar mee om te gaan.

Anderen worden agressiever omdat hun vaststaande gewoontes onderuitgehaald worden… ect.

En weer anderen zijn ineens veranderd en veel liefdevoller geworden.

 

Dit alles komt omdat iedereen een unieke ziel heeft, iedereen heeft een uniek pad te bewandelen… iedereen is dus uniek is zijn of haar ZIJN, en bij die uniekheid hoort nu eenmaal unieke ervaringen.

 

Oordeel en veroordeel daarom niemand lieve vrienden. Iedereen volgt zijn of haar unieke pad waarop wij vanuit de materie geen zicht op hebben, wij hebben dus geen idee waarom iemand iets wel of niet doet.

Het welbekende EGO vindt die compassie maar niets omdat het EGO maar één ding wilt en dat is aan het woord zijn… dit is het overlevingsinstinct van het EGO.

Trap hier niet (meer) in lieve vrienden.

 

Als er dingen zijn die jouw parten speelt, observeer deze dan zonder er een oordeel aan te verbinden… door deze observatie ontneemt je het EGO van de energie waardoor het instant blijft. Tijdens de observatie, en als de rust in jouw hoofd terugkeert… haal je voor je geestesoog de voor jou best mogelijke oplossing… je creëert deze alsof het al bestaat, alsof of je het al hebt.

Observeer deze oplossing heel aandachtig en neem elk aspect ervan in je op… je geniet intens van de door jouw geprojecteerde oplossing, maar denk erom… altijd zonder er een oordeel aan te verbinden, altijd liefdevol, en totaal zonder een verwachting.

Als de rust terug in je hoofd is en je luister naar wat het intuïtie je tijdens deze observatie jou in mag fluisteren… neem dit dan ook heel aandachtig in je op.

Het intuïtie is immers de stem van je hart, de stem van je ziel en daarom zal je intuïtie alleen maar het beste met je voor hebben.

Schrijf die dingen die vanuit het niets ineens in je opkomen eens op, en keer weer terug in je observatie… net zo lang totdat er niets meer veranderd en er niets nieuws meer bij komt, kijk later eens of al hetgeen jij mocht opschrijven bruikbaar is en eventueel hoe jij dit kan inpassen in jouw leven… maar laat ook hier het oordeel los, want je kan heel gemakkelijk van het EGO horen… O dat lukt toch niet ect.

Denk eraan, al hetgeen jij mocht opschrijven tijdens deze observatie is afkomstig vanuit de hoogste energie waar al de kennis is opgeslagen, twijfel dus niet aan jou kunnen… het universum zal je nooit iets geven wat jij niet kan dragen.

 

Ik hoop dat zo het één en ander iets duidelijker mag worden over de tijd waarin we mogen verblijven en hoe wij hiermee om mogen gaan lieve vrienden, ik wens een ieder een geweldige reis toe in liefde, rust en pure energie. ☺

 

 

Vanuit de bron van onvoorwaardelijke liefde. 

Ronald Smit
http://bronvanonvoorwaardelijkeliefde.simplesite.com/

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.