Omgaan met pijn - Lea van der Eem - Lichtwerkers Nederland

Tijdens je transformatieproces komen er allerlei gevoelens aan de oppervlakte, die daarvoor nog dieper weggestopt in jou aanwezig waren. Pijn is een van de gevoelens die je daarbij, zeer waarschijnlijk, tegenkomt.

 

In de eerste fase word je geraakt in pijn door mensen en situaties in je huidige leven. Als je bewuster wordt, ga je een laag dieper en krijg je contact met de periode in je leven waar deze pijn uit voortkomt: pijnlijke ervaringen in je kindertijd. De mensen en situaties veroorzaken de pijn die je voelt niet, zij zijn slecht "triggers", die de pijn die op een diepere laag zat, naar de oppervlakte brengt.

 

Word je weer bewuster, dan krijg je de mogelijkheid te ervaren dat de pijn die je hebt ervaren als kind, geworteld is in vorige levens. In meerdere levens heb je ervaringen opgedaan rondom bepaalde "pijnthema's".

(Lees meer hierover in het artikel: "Helen van angst meegenomen uit vorige levens.": https://www.helderbewustzijn.com/artikelen-1/lichtwerkers-helen-van-angst-meegeomen-uit-vorige-levens/)

 

Veel voorkomende pijnthema's van lichtwerkers zijn: je niet welkom voelen, eenzaamheid, je niet gehoord, gezien en begrepen voelen en je afgewezen voelen om wie je bent als gevoelig en intuïtief mens.

 

Vanuit het grotere geheel gezien heb je die pijnlijke ervaringen niet voor niets opgedaan. Ze zijn onderdeel van het grotere plan van jouw ziel en welke thema's jij gedurende jouw "levens" op aarde uit wilde werken.

 

Toch is de eerste reactie van een mens op pijn over het algemeen: wegwezen! Bijna niemand heeft geleerd om op een goede manier om te gaan met pijn. Maar in dit leven is het meer de bedoeling om weg te gaan van de pijn. Niet langer is het de bedoeling de pijn te ontvluchten door "uit je lichaam" te gaan, in je hoofd te gaan in allerlei verhalen (analyses, oplossingen, oorzaken of "schuldigen" aanwijzen) of om de pijn diep weggestopt te houden achter allerlei verharde lagen van spanning in je lichaam.

 

Nu is het tijd om de moed en kracht in jezelf te vinden om vanuit liefdevolle aandacht aanwezig te blijven bij de pijn die je voelt. Vanuit liefdevol aanwezig zijn kan er heling plaatsvinden.

 

Want helen is aanwezig zijn bij alles wat je voelt, contact maken met die plekken in jezelf die je eerder te eng vond om naartoe te gaan en stapje voor stapje terugkomen bij de plaatsen in jezelf waar je jouw energie had teruggetrokken. Heling is het brengen van bewustzijn, vertrouwen, licht, ruimte, liefde en helderheid op plaatsen waar deze eerder afwezig waren.

 

Vind jij het moeilijk om met je eigen pijn om te gaan en vind je het fijn om hierbij begeleiding te krijgen?

Luister dan naar de audio opname "Omgaan met pijn".

In deze opname word je stapje voor stapje aan de hand genomen bij hoe jij liefdevol aanwezig kan blijven bij de pijn die je voelt.

Waar jij ook bent in jouw proces van bewustwording, het (meerdere malen) luisteren van deze opname ondersteunt verdere verdieping en transformatie.

 

Normaal kost de opname € 17,50, maar als je hem voor maandag 7 mei bestelt, krijg je korting en betaal je € 10,-. Gebruik hiervoor de kortingscode: bevrijding mei.

 

 

Hier vind je de info over hoe je de opname kan bestellen (en ook over andere audio opnames): https://www.helderbewustzijn.com/audio-opnames/omgaan-met-pijn/

Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief

 Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland