Meesters van onze eigen realiteit - Luc van Ewijk - Lichtwerkers Nederland

Jezelf zijn. Zodat jij jezelf een podium geeft. Zodat de wereld kan zien wat je talenten allemaal zijn. En belangrijker nog. Er wat kan van opsteken.

De manier om dat te doen. Is jouw manier. Omdat die voor jou werkt. Dat is wat jou ver brengt.

Al die comfortzone 's die gebroken worden. Is een teken dat je ziel enthousiast is geworden. En honger naar succes heeft. Wat je volledig naar jezelf brengt.

 

Eigenlijk is jezelf er altijd al. Alleen laten we ons niet onszelf zijn. We laten ons insneeuwen door verwachting van anderen. En vergeten onze eigen verwachting na te komen.

We hoeven niet allemaal hetzelfde te zijn. Ja, dat is makkelijk. Hoef je geen uitdaging aan te nemen. Maar maakt dat je leven wel zo leuk. Je doet te veel automatisch. En weet niet meer hoe het is. Om aan het stuur te staan van je eigen leven.

Het leven is dan wel niet stabiel of zeker. Maar je bent wel gelukkig. En dat is onbetaalbaar. Je zult je weer rijkelijk voelen in het leven. Zoals het leven oorspronkelijk bedoelt is.

Het leven is bedoelt om je talenten te ontwikkelen. En jezelf als mens en ziel te ontplooien. Dat betekend de diepte in gaan. Zodat jezelf weer een stukje uitbreid. Ook wel groei.

Er zijn geen regels hoe te leven. Want die maken we zelf. We hoeven niet te veel te denken. Omdat we dan overal een probleem van kunnen maken. Terwijl we ook overal een oplossing kunnen in zien. Of een uitdaging die je net een stapje dichterbij je doel brengt.

We zijn als eigen kunstenaars. Laten we zelf ons leven in kleuren of doen anderen dat voor ons? Op je eigen podium kun je laten zien wat je wilt. Je maakt je eigen platform. Waarop jij je kunt laten zien aan de wereld. En gezien wordt. Simpel omdat je ziel vooruit wil. We worden vooruit gestuwd. Zodat onze doelen uitkomen.

En mensen hebben ontwikkeling nodig. Nu staan vele stil. Maar ze hebben inspiratie nodig. Om in beweging te komen.

En daarvoor zijn wij hier gekomen. We laten ze weer voelen. In plaats van denken. We geven ze een aantal voorbeelden. Zodat ze weer echt leren zien. Echt leren zien. Is naar jezelf durven te kijken. Naar wat je ziel je inbrengt. Dat is je 6 de zintuig. En maakt het spel veel makkelijker.

We hebben geen ''god'' buiten onszelf nodig. We hebben geen ander aan het stuur nodig. Want we kunnen zelf sturen. Ook al is de weg soms hobbelig. Maar de kwestie van doen brengt je daar overheen.

We zijn onze eigen goddelijkheid. We zijn hier gekomen om de creëren en te scheppen. We zijn meester van onze eigen realiteit. Makkers van het geluk.

We zijn hard op weg. Om daar weer bij terug te komen. Je zult zien. Dat we geen leiders meer nodig hebben op lange termijn. Omdat iedereen ontdekt hoeveel die kan. En dat een comfortzone slechts een stap is. Die je nog mag zetten. Zodat je weet wat er achter zit.

Vaak is het slechts een trap treden omhoog. Naar verlichting van jezelf. Verlichting is volledig jezelf worden. Je ziet weer wat je doet. Omdat je volledig in verbinding staat met jezelf.

 

We denken niet zoveel meer. Maar voelen meer. En handelen naar inzichten. En dat is onze nieuwe evolutie. We breken de sluier en maken dromen tot leven. Iedereen kan dat. Alleen mogen ze dat nog ontdekken. Ieder op zijn eigen tempo.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Maanspecial ★ Channeling ARJUN ★ Zaterdag 27 februari 20:00 uur


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 
Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland