Wat we mogen ontvangen van Moeder Aarde - Trudy Hekkert - Lichtwerkers Nederland

Dankbaar voor alles wat we mogen ontvangen van Moeder Aarde. Vaak hoor ik zeggen, ik wil hier niet zijn. Hier kan ik zo verdrietig van worden. We mogen zo veel ontvangen en het wordt zo weinig gezien. De prachtige zeeën en rivieren.

Kijk eens om je heen naar de bomen. Naar alle knoppen die weer in de bomen komen in het voorjaar. Alles wat bloeit en groeit, dit wordt ons allemaal geschonken. Zo veel mooie natuur! De dieren, de vlinders die om ons heen fladderen, de vogels die fluiten. Hoe bewuster we hier van zijn, hoe meer we de aarde gaan waarderen.

Wordt weer bewust van alles om je heen en sta met beide voeten op de grond. Begeleiding vanuit het licht zal er altijd zijn en blijven. We zijn niet voor niks op aarde geboren. Onze ziel wilde nog bepaalde ervaringen op doen en als we alleen maar aan het vluchten zijn, dan mogen we nog vele levens terug komen, totdat wij de ervaringen geaccepteerd hebben. Vergeet niet, deze aarde is een geschenk vanuit het licht. Alles is één.

De aarde is geweldig. Het zijn de mensen die het elkaar moeilijk maken. Leef je alleen maar in de kosmos en vergeet je de aarde, dan kun je niet meer helder denken. Je leeft in angst en met chaos in je hoofd. De kosmos is net zo belangrijk als de aarde.

Voel de aarde. Ga eens lekker met je rug in het gras liggen of voel met je voeten hoe het gras voelt. Ga op het strand staan en voel hoe de voeten in de modder staan. Ga eens tegen een dikke boom aan staan, ontvang die energie en voel wat het met je doet. Voel de kracht die je zo nodig hebt. Dit is een Godsgeschenk!


Liefs Trudy Hekkert

www.trudyhekkert.nl
Heb vertrouwen - praktijk voor healing en bewustwording.


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 




Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland