Door "verliezen" leert ze me alles in mezelf te vinden - Ellen Shélena - Lichtwerkers Nederland

Dankbaar voor het leven, door de weg die ze me laat gaan leert ze me mijn gaves, creaties, liefde kennen.

Door moeilijke wegen leert ze me vertrouwen, kracht en wijsheid kennen.

Door eenzaamheid leert ze me dat je nooit alleen bent.. één! Door "verliezen" leert ze me alles in mezelf te vinden.

Door angsten aankijken leert ze me transformeren in liefde en licht kennen. Door makkelijke wegen leert ze me stroming, plezier en vreugde kennen. Ze leert me wat ver~liefd zijn is en wat houden van is. Ze leert me lieven in allerlei vormen en gevoelens. Ze leert me mij kennen in alle lagen. Ze leert me wat vrijheid is en hoe dat voelt van binnen. Ze leert me mezelf liefdevol aan te kijken in het donker en wat het donker is. Ze leert me mezelf in het licht te ontmoeten en zien schitteren. Ze leert me contact maken met vele andere gebieden die in me zijn liggen opgeslagen en die zich elke keer weer openbaren als ik er klaar voor ben. Ze leert me alle emoties kennen en doorgronden. En leert me dat alles wat ik zoek in de buitenwereld binnen in mij is. Ze leert me schoonheid kennen in al haar vormen. Ze leert me magie kennen en godinnenwijsheid, ze leert me over machtsstrijd. Ze leert me het ego kennen en het hart! 💗 Ze leert me gelijkwaardigheid, onvoorwaardelijke liefde en zijn. En ze leert me trouw zijn aan mezelf, want daarmee ben ik trouw aan de ander. Ze leert me de aarde kennen en haar wijsheid! Ze leert me groeien en bloeien.

 

Dank leven, ik lief je!*🙏✨💗soul~much

Ellen Shélena

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland