'Fake news' - Fran Tielemans

'Fake news': het is een term waar de laatste jaren heel vaak mee geschermd wordt. Dit heeft er zeker toe geleid dat mensen meer gaan nadenken over het waarheidsgehalte van wat ze waar dan ook lezen, maar tegelijk dat je steeds vaker tot de conclusie komt dat je helemaal niet weet wat de échte waarheid is.

Je wordt makkelijk meegesleurd in polariteiten - voor die persoon of tegen, voor die groep of tegen, en dat is voor een persoon in spirituele ontwikkeling niet de beste plek om te vertoeven.

De beste plek is die van waarop je naar de werkelijkheid kijkt met de blik van de adelaar. Afstand nemen. Zélf observeren. Zélf goed geaard feiten verzamelen en je éigen conclusies trekken. Je éigen sterk ontwikkelde intuïtieve vaardigheden gebruiken om mediafiguren te observeren en intuïtief waar te nemen vanuit je hart en met de ogen van je ziel. En dan zie je heel duidelijk wat er te zien is. En het is heel goed mogelijk dat je dan je blik afwendt, en terugkeert naar de orde van de dag, naar je eigen leven, je eigen centrum, want dat is het centrum van waaruit jij jouw wereld schept, van waaruit jij zélf jouw waarheid vorm geeft. En als we dat allemaal doen, zal binnen enkele eeuwen geen fake news meer bestaan, want mensen zullen allemaal gewend zijn de hoogste waarheid te leven. En daar gaan we voor. Alleen liefde is absolute waarheid, alle andere waarheid op aarde is relatief.

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.