Relaties en het heilige huwelijk - Mieke Vulink - Lichtwerkers Nederland

Vandaag gaan we met een grote groep diep de velden in van de dualiteit. Hoe heeft dat in ons doorgewerkt - de splitsingen waar we ons vaak niet eens bewust van zijn als we in relaties vastlopen op een pijnlijk issue.

Relaties zijn er om ons dichter bij ons ware, Goddelijke Zelf te brengen. Zo vaak projecteren we onze eigen afscheidingspijn, en het uit verbinding zijn met ons ware Zelf, op anderen.

Dat gaat ver, zelfs tot en met de Lichtwereld die op zijn kop krijgt omdat we ons in de steek gelaten voelen. "Waar zijn jullie nou, met je hulp en leiding?!"

Door alle illusies van uit verbinding zijn met dat prachtige Goddelijke wezen dat we zijn, heeft onze persoonlijkheid talloze verschillende identiteiten opgebouwd. Van mega grote, onaantastbare en opgeblazen ego's die altijd in de spotlight willen staan, tot mini kleine, onbetekenende, bange en weggekropen mensjes die zichzelf altijd minder waard vinden dan ieder ander. Van hooggevoelige, transparante en niets-verdragende vlindertjes die liever terugvliegen naar het licht, tot bijna robot-achtige wezens die volledig vastgedraaid zijn in de duale matrix die om onmenselijke prestaties vraagt.

Allemaal zijn we, verscholen in deze identiteiten, levenservaring aan het opdoen en bewustzijn aan het ontwikkelen. Iedere rol heeft zin, iedere rol draagt bij aan het grote Goddelijke plan om via de 'lagere' ikken te ervaren dat we dat uiteindelijk uitkomen bij nog maar één verlangen: om ons IK BEN te ontdekken, te gaan herkennen en erkennen. Relaties zijn onze spiegels, onze procesversnellers die ons steeds dichter bij ons IK BEN brengen. Het maakt niet uit of dat via een 'omweg' gaat; elke weg biedt kansen om te ontwaken.

Allemaal hebben we aannames en overtuigingen vastgezet, die ons in die oude rollen houden op de momenten dat eeuwenoude incarnatietrauma's en de afscheidingspijn aangeraakt worden. We zijn met steeds meer ontwakende mensen bezig om hier, met de Liefde en Wijsheid van ons Christus Zelf, doorheen te gaan voelen. Vandaag gaan we dat doen, met een prachtig innerlijk ontvangen programma, dat de afgelopen weken in gedeelten binnenkwam zodat we er eerst zelf doorheen konden reizen. Het zal iedereen meer inzicht geven in welke identificaties er tussen de persoonlijkheid en ons Christus Zelf instaan, die doorspelen in alle relaties.

 

En dan; de éénwording met het IK BEN, stapje voor stapje, en hoe meer onjuiste zelfbeelden er tussenuit zijn, des te meer jij gaat ervaren van jouw prachtige, heilige ZIJN.

Mieke Vulink 
www.miekevulink.nl

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.