Niet alleen aan het klimmen - Mieke Vulink - Lichtwerkers Nederland

Ben je ook zo druk met alle processen? Misschien voel je je af en toe opgesloten in je eigen kleine wereld, en vergeet je soms even voorbij je eigen stoffelijke muren te kijken. 

Denk je dat je er alleen voor staat? Voel je je soms de enige die maar aan het worstelen is met de dingen die niet meer kloppen in jouw leven? Soms lijkt dat wel zo he...

Maar de werkelijkheid is dat velen, net als jij, innerlijk bezig zijn met het willen doorzien, doorvoelen en achterlaten van het oude.

 Het is daarnaast een hele klus om het nieuwe niet op eigen kracht te willen krijgen, of af te willen dwingen. Het nieuwe trek je vanzelf aan, vanuit je hart dat zich steeds verder opent, en vanuit de hogere waarheden die je gaat ontdekken en belichamen.

Heen & weer

Hier past geen hard werken meer bij, maar een verbinden met, en volgen van de heilige levensstroom, die je precies op het goede moment en in de meest passende vorm het nieuwe zal aanreiken. En daar hoort ook een ontvangen en erkennen van een veel liefdevollere waarheid bij over wie jij in werkelijkheid bent!

Dit heen-en-weer gaan tussen oud en nieuw geeft per dag hele wisselende zelfbeelden en ervaringen. Op de ene dag stuiter je van energie of van onrust, op de andere dag ontbreekt juist elke levenslust of vertrouwen, en op weer een andere dag voelt het stabiel, alsof je meer liefde en licht in jezelf hebt ontdekt en er niet meer uit te halen bent.

Tussen laag & hoog

Dat zal nog wel een tijd zo doorgaan, gezien alle frequentiestijgingen die ons geschonken worden. Zie jezelf maar als een bergbeklimmer; de berg die je beklimt is jouw totale Zelf. Onderaan heb je nog het meeste last van de duale wereld en alle impulsen die de oude matrix daar uitzendt. Daar zijn de verleidingskrachten groter om het verlangen wat je in je draagt naar een nieuw en beter leven te negeren en je toch maar vooral met aardse zaken bezig te houden.

Maar hoe hoger je op de berg komt, des te meer je het verlangen gaat voelen om naar de top van de berg te willen, en vrij te willen zijn van alles wat je beperkt!

Het kan heel frustrerend zijn als je jezelf identificeert met lagere delen die zichzelf met veel moeite uit de dualiteit moeten bevrijden. De gevoelens van afgescheiden zijn maken het er niet gemakkelijker op. Dan kun je zo door het proces in beslag genomen worden, dat je helemaal vergeet dat jij nog véél meer en véél groter bent dan alleen die zwoeger, huiler, vechter en zoeker daar beneden.

Probeer er maar eens even afstand van te nemen. Stel je voor dat je een paar passen van je proces vandaan doet en de berg opklimt... Dan zul je van een afstandje alles in een heel ander perspectief gaan zien!

Temidden van andere klimmers

Hoe heerlijk om dan te kunnen zien dat er om jou heen allemaal bergen zijn die met vallen en opstaan beklommen worden. Jij bent niet de enige! Sterker nog; je bent verbonden met alle bergen èn klimmers die je om je heen ineens gaat waarnemen! We zijn onszelf met velen tegelijk uit de oude velden van liefdeloosheid, voorwaardelijkheid, zwoegen en gemis aan het bevrijden. Daar kun je (collectieve) kracht uit putten.

Hoe hoger je komt, des te leger je rugzak wordt. En: des te meer je je perspectief zult gaan bijstellen over wie jij bent! 

Identificeer je maar niet meer met de zwoeger daar beneden... zelfs niet als je je loodzware rugzak daar inkijkt om helder te krijgen wat eruit kan.

Vergeet tussen alle processen door dus niet om af en toe om je heen te kijken. Zie hoe je steeds meer anderen zult gaan opmerken. Diegenen die daar beneden strompelen en mopperen op de zware rugzakken moesten eens weten wat een fenomenale bergen er boven hun denkbeeldige begrenzing op hen wachten!

De hele berg

Ook al voel je je soms een stuurloze, opgefokte of uitgebluste jojo vanwege alle frequentiestijgingen; je wordt geholpen om je hele berg te kunnen beklimmen, liefdevol en geduldig te ontdekken. Visualiseer, voel en erken jouw veel grotere IK BEN die de hele berg omarmt! Bij elke meter die je hoger komt zul je blij verrast zijn over wat je over je ware Zelf ontdekt. Dan glimlach je er om dat je ooit beneden dacht dat je alleen dàt kleine deeltje was ... 

Goede reis verder, en geniet onderweg zonder schuldgevoel van de mooie vergezichten en van alle bankjes waar je heerlijk op kunt uitrusten.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.