De dageraad breekt aan voor diegene die hun eigen pad bewandelen - Luc van Ewijk - Lichtwerkers Nederland

De onrust in de wereld lijkt niet meer stabiel. Het ligt niet aan het weer. Of aan een 'verkeerde' planeten stand. Want dat is al weken zo.

Al die oude gevoelens die naar boven vliegen. Oude pijnen uit het verleden en van vorig levens. Vragen om doorleefd te worden. Zodat het losgelaten kan worden. Net als oude gedachtes naar boven schieten. Die willen ook nog een keer herdacht worden. Dat bekend niet dat je er aandacht aan hoeft te besteden. Laat het zo zijn. Want vanzelf gaat het ook weer weg. Voordeel is wel dat het dan al losgelaten is.

 

Het is als een sluier die opgaat in de wereld. We stappen uit ons schaduw. En laten onze echte zelf zien. Vrij zijn. Zonder dat we nog beperkingen hebben. En we kunnen gaan en staan waar we willen.

Het is een proces. Want je hebt in de loop van je levens best wel veel bagage meegenomen. Ook veel innerlijke wijsheid en kennis. Maar veel daarvan is niet toegankelijk. Geblokkeerd door oude trauma's en onbegrepen situaties. Zodra dat weg is wordt je niet meer naar beneden gedrukt. Wat je letterlijk vrij maakt. Want het leven voelt dan niet meer zwaar aan maar licht. Op grote schaal gaat dat ook gebeuren. Het licht gaat ook de aarde bereiken. Maar niet voordat oude trauma's verwijderd zijn. Die nu worden uitgespeeld op het wereld toneel.

De onbalans tussen mannen en vrouwen wordt bijvoorbeeld recht getrokken. Ja het lijkt op oorlog uit te lopen. Maar dat zijn slechts de emoties die hoog oplopen. Tussen de pionnen op het wereldtoneel. We zijn net voor het omslagpunt. De transformatie. Waarin de grote massa ook massaal eens echt naar buiten gaat kijken. In plaats van in de schaduw te blijven zitten.

Het is tijd om echt je pad te gaan volgen. En er niet meer van af te wijken. Ook al lijkt het wat moeilijker te worden. Blijf stug op je eigen intuïtie vertrouwen. Ook al heb je het gevoel dat anderen er een afkeer op hebben. Want jij hoeft je nergens op aan te passen. De wereld past zich aan jouw aan. Hoe jij jezelf aan de wereld presenteert. Zo krijg je de wereld ook terug. Daarnaast is het ook vooral je uitstraling. Met je energie trek je mensen aan van hetzelfde niveau. Zo trekt je ook situaties aan die nodig zijn. Voor je ontwikkeling. Alles lijkt op zijn plaats te vallen. Omdat je daar klaar voor bent. Niet omdat het toevallig geluk is.

Het is een eenzame weg. Omdat je vooral voor jezelf aan het kiezen bent. Leren om nee te zeggen. Maakt dat je met weinig mensen omgaat. Het gaat er niet om dat je omringt bent met mensen. Maar dat de bezoeken ook echt waardevol zijn. Geen oppervlakkige rotzooi want dat kan met iedereen. Maar gesprekken die de diepte in gaan. En uiteindelijk wordt je weer omringt met mensen. Mensen met dezelfde visie als jou. Want samenwerken maakt ons sterker. Met samenwerken kunnen we meer bereiken als mensheid. Omdat meerdere handen lichter werk maken. En omdat je elkaar steunt en weer helpt opstaan als je even gevallen bent.

Het gaat in de toekomst niet meer om ikke ikke en de rest kan stikken. Niet meer om jezelf te beschermen tegen de boze buiten wereld. Want de buiten wereld is lang niet zo boos. De wereld is veel mooier dan wij denken. Alleen denken we er graag negatief over. We zien onszelf in de wereld. We zien de verandering die maar niet komt. Omdat we er niet aan deelnemen.

Het omslagpunt is ook alleen maar voor mensen. Die hun eigen pad kiezen. Ze hebben succes. Omdat dat ze met trots en plezier zichzelf zijn en dat aan de wereld uiten.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland