Geef je over aan innerlijke, hogere leiding ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

We worden krachtig uitgenodigd om dat wat we niet in de hand hebben niet langer naar onze eigen egohanden te willen zetten.

Er vinden wekelijks gigantische frequentiestijgingen plaats (door verschillende kosmische krachten) die enorm fysiek op ons inwerken. Dankzij die stijgingen worden we met een nog sneller tempo uit ons oude ik los getrild. Ze hebben een prachtige, helende functie: ons boven ons dagelijkse, oude zelf uit te tillen.

Ons ego, dat het zo goed bedoelt maar gewend is om alles zelf in de hand te kunnen houden, loopt vast in de eigen controlemechanismes. Omdat die niet werken als er grotere krachten zoals zonnevlammen en Geo stormen op ons afkomen, krijgen we haarfijn in beeld waar onze comfortzone zit. Zo gauw we alle opgebouwde zekerheden moeten verlaten komen irritatie, onzekerheden, emoties en angst tevoorschijn.

De verschijnselen die de frequentiestijgingen in en om ons heen veroorzaken, zijn vaak zo onbekend dat het niet gemakkelijk is om je er geen zorgen over te maken. Zeker niet als ze lang aanhouden, zoals pijnen, vermoeidheid, lusteloosheid en depressieve gevoelens. Veel mensen gaan er in hun eigen oude ervaringsspectrum verklaringen voor zoeken, om een houvast te maken en de zorgen daarmee weer even kwijt te zijn. Maar dat maakt eerder dat de innerlijke groei die zou kunnen plaats vinden, weer geblokkeerd wordt door de eigen persoonlijkheid.

Als je je er aan overgeeft en gaat voelen wat het echt met je doet, kun je ervaren dat er echt een recalibratie in je gaande is. Ofwel: je wordt van binnen opnieuw in- en afgesteld, als voorbereiding voor nieuwe verbindingen met de vijfde dimensie.

Er wordt een veel fijnzinniger bedradingssysteem in al onze lichamen aangelegd, die ervoor zorgen dat alles veel soepeler, lichter en moeizamer zal gaan verlopen. De hoge lichtcoderingen, die vrij zijn van dualiteit, zullen stuiten op alle plekken in ons waar ons ego nog vanuit dualiteit denkt, voelt en wil handelen.

Tijdens een slapeloze nacht, of tijdens een enorme vermoeidheidsaanval overdag zul je jezelf tegen kunnen komen in deze oude innerlijke houvasten. Wie kent het niet, stemmetjes die zeggen "Oh jee, ik moet wel goed slapen, want morgen....." of "Hoe moet dat nou, ik moet nog zó veel doen, wat lastig dat ik nu zo moe ben, getver wat voel ik me akelig. Nou laat ik me er maar overheen zetten". Juist tijdens deze momenten kun je in een hele diepe overgave gaan aan dat wat jou naar het nieuwe wil leiden.

We worden geleid, we worden geholpen en gedragen als we er om vragen. Alles zal ons aangereikt worden om ons voor te bereiden voor een totaal nieuw leven waarin Liefde en wijsheid ons van moment tot moment zullen dienen, en wij niets anders willen dan vanuit hogere dienstbaarheid ons leven vorm te laten krijgen. Maar we hebben het innerlijke opruimwerk zelf te doen, en daarbij is een gouden advies: Geef je over waar je het zelf niet meer weet en waar je verrast wordt door gebeurtenissen die je niet zag aankomen. Reken er maar op dat jouw hogere Zelf en de Lichtwereld een veel beter plan met jou hebben dan je je zelf zou kunnen voorstellen!

Mieke Vulink

www.miekevulink.nl


Gratis Opname

Aanwezig in je lichaam.

Wil jij graag meer verbonden zijn met jezelf en stabieler staan te midden van alle roerige transformatie-energieën? Luister dan naar de gratis audio opname 'Aanwezig in je lichaam' door Lichtwerkers Nederland & Lea van der Eem.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.