Authentiek worden maakt je eigen plek - Luc van Ewijk - Lichtwerkers Nederland

Authentiek worden, daar draait het om. Het betekend jezelf worden. Zoals je ziel het voor je bedoelt heeft. Geen woorden maar daden. Niet overal ja op zeggen. Want zo krijg je een leven wat je niet wil. Je leeft in een hel. Leidt jezelf continue af. Om maar niet de waarheid onder ogen te hoeven zien. Terwijl de waarheid onder ogen zien noodzaak is voor verandering.

Lastig in het begin. Maar je hoeft niet groot te beginnen. Elke dag een klein beetje verandering. Wat uiteindelijk heel je leven om gaat gooien.

Daarnaast wordt je ook geholpen. Je krijgt triggers op je pad. Zodat je gemotiveerd wordt om weer een paar goede stappen de goede richting op te lopen.

Ook al zijn dat vaak niet zulke positieve ervaringen. Ze zijn wel nodig.

Daarnaast heb je zelfliefde nodig. Waarom? Ik kan toch ook gewoon zonder? Omdat het leven dan zoveel leuker is. Je bent dan gelukkig met jezelf. Je staat volop in je kracht. Dat maakt dat je een rots bent in de branding.

Zelfliefde krijg je niet zomaar. We worden ermee geboren. Maar vaak zijn we het verloren in de loop van ons leven. We worden niet opgevoed om naar ons hart te luisteren. En onze eigen wil te volgen. Nee, we leren om te doen wat normaal is. En om verstandig volwassen te worden. Die verstandig keuzes maken. Want keuzes maken we met onze hersenen. Dat zijn we ook deels. Maar is dat verstandig? Wordt je daar wel gelukkig van? En het is zo voorspelbaar. Het leven is geen kooi. Waarin we ons beschermen tegen de buiten wereld. We zijn vergeten dat het leven niet altijd hard en gevaarlijk is in de buitenwereld. Maar vaak het tegenover gestelde ervan is.

Mensen die anders zijn. Laten ons ook zien dat het kan. Dat er duizenden wegen zijn naar je eigen succes. Want je eigen geluk is maakbaar. Misschien niet zo makkelijk. Maar saai is het in ieder geval niet. Juist verre van dat. We hebben geen hulpboeken nodig om dat uit te vinden. Want iedereen heeft zijn eigen tactiek. En bepaald zijn snelheid er naar toe. We reizen met een persoon. Namelijk met onszelf.

Zorg goed voor jezelf. Wees niet te hard. Niet alles kan vandaag. Tijd is er genoeg. Mits we het ook echt nuttig gebruiken. En al wat niet kan, doen we morgen.

Richt je leven in zoals jij wilt. 

Bij wie kan jezelf zijn? En bij wie niet? Want waarom iemand bezoeken, als je  jezelf niet eens mee kan nemen. Dat is eerder tijdverspilling.

Volg je passie.Ook al lijkt het een brug te ver. Je hoeft die brug ook niet morgen te bereiken.

Verdiep je in jezelf. Trek er eens op uit. En ga eens wat nieuwe zaken ontdekken. Zo verbreed je je horizon. En wie weet wat je allemaal tegen komt. Dadelijk kom je talent tegen. Iedereen is getalenteerd maar niet iedereen vindt het.

Laat ook los. Je hoeft er niet dag en nacht mee bezig te zijn. Je mag ook plezier hebben. We kunnen het beste genieten van onze tijd op aarde. Want dan is het leven niet zo zwaar. En kunnen we beter tegen tegenslagen.

Daarnaast denk positief. Want uit elke situaties is een positieve uitkomst mogelijk. We hoeven niet overal een probleem van te maken. Want misschien is het wel juist de bedoeling. Of zijn het slechts je gedachten erover die het voor je verpesten.

 

Als laatste volg je hart. Want je gevoel weet wat goed voor je voelt. Dat brengt je uiteindelijk waar je thuis voelt. Dat is jouw plek. En daar kun je ding gaan doen. Betover mensen ermee.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Maanspecial ★ Channeling ARJUN ★ Zaterdag 27 februari 20:00 uur


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 
Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland