Engelenboodschap 16 t/m 22 april - Desiree van Koningsbrugge - Lichtwerkers Nederland

De boodschap die de engelen dit keer doorgeven heeft diepere lagen dus lees goed en lees morgen nogmaals.  Het gaat deze week om genieten met hoofdletters.

Neem jezelf mee op deze reis.

 

De engelen tonen het gevoel dat bij velen aanwezig is. Ondanks alle informatie over verhoging van de trilling lijkt alles nog hetzelfde. Het gevoel van een eindeloze eentonige weg door een landschap dat steeds hetzelfde blijft. Heb jij ook dit gevoel over jouw leven?

Toch ligt de reis van ontdekken precies daar, op die heel gewone weg door jouw leven. Jij mag hier gaan ontdekken wat een heerlijke reis dit in werkelijkheid is.

 

Het is nu de tijd om het goud in jezelf te ontdekken. Laat alle gedachten los en neem waar via je zintuigen. Leer om jouw waarneming te vergroten dan ontdek je het wonder in de reis die jij nu maakt.  Neem waar in al die heel gewone dagelijkse momenten en ontdek meer.

 

Laat anderen meegenieten van jouw vernieuwde waarneming en straal van binnenuit.

Je wordt uitgenodigd om het lichtpunt in jouw omgeving te zijn.

De engelen zijn op zoek naar jou! Laat je individuele stem horen in plaats van mee te praten met de massa.

 

Neem de leiding over jouw eigen leven. Centreer je dagelijks in jezelf, verbind je mannelijke en vrouwelijke deel. Start iedere nieuwe dag met de intentie om te genieten van het waarnemen en te stralen van vreugde naar alles en iedereen. Ontdek wat dit je brengt, ontdek het goud binnen in jezelf.

De engelen zijn op zoek naar jouw!

 

Doorgegeven engelenboodschap via Desiree van Koningsbrugge- Lichtgids

www.lichtgids-antwoord-op-vragen.nl

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.