Door de overgang van de 3e naar 5e dimensie moet ik mijzelf bewuster beschermen - Martha Krul - Lichtwerkers Nederland

Iedere dag worden wij geconfronteerd met enorme stijgingen in de energie. Wij voelen het en zijn er niet altijd meteen helemaal blij mee. Het is een intense verandering die wij aan het ondergaan zijn. Iedere nacht is voor sommigen een worsteling. In de nachten moeilijk in slaap en komen. Overdag vermoeid. Stemmingswisselingen. Fysieke pijnen. Het is nogal wat. Rond het jaar 2012 zaten wij intens te wachten op alle veranderingen die zouden komen. Het was al jaren verteld dat wij een verandering op aarde mee zouden maken. Wat een teleurstelling dat wij daar eigenlijk niets van konden merken.

En nu......

 

De ene dag gaat het goed. Voelen wij ons geweldig. Kunnen we letterlijk vliegen met de adelaar. Maar de volgende dag kunnen wij ons weer een ingezakte plumpudding voelen die niet vooruit te branden is. Ja wij wilden zo graag die verandering. Nu zitten wij er middenin en is het natuurlijk anders dan wij verwacht hadden. Van die transformatie (ascentie) kon natuurlijk niemand zich een voorstelling van maken. Wij hadden dit op aarde nog nooit meegemaakt en dus was er letterlijk niemand die ons iets over die periode kon vertellen. Maar inmiddels gaat de energie snel door met stijgen. Wij merken dat wij behoorlijk aan het veranderen zijn. Wanneer wij terugkijken naar de mens die wij vorig jaar waren, dan zien wij dat wij heel hard in onze verandering zitten. Wij worden met de dag transparanter in onze energietrilling. Een zware trilling kan veel meer hebben dan een lichte trilling. Wanneer je met zware schoenen aan loopt en iemand trapt op je teen, is dat niet zo gevoelig. Wanneer je met badslippers loopt en iemand staat op je teen, dan is het een heel ander verhaal.

Zo werkt het ook met onze gevoeligheid. Door onze lichtere trilling zijn wij gevoeliger voor de invloed van de energie van de ander geworden. Wij zijn nog niet zo gewend om daar mee om te gaan, laat staan er rekening mee te houden.

Je woont in een rustige omgeving, dan is er niet zoveel aan de hand. Maar kom je vanuit die rustige omgeving naar een drukke winkelstad, dan voel je het meteen. “Vroeger” kon dat misschien nog. Nu is dat een behoorlijke confrontatie met de energie van de ander. Het voelt alsof je tegen een muur aanloopt. Of er iemand over je heen walst.

Het is net als met die schoenen en die slippers. In de oude energie liep je constant met een dikke jas aan en die beschermde je wel. Nu ben je in een dunne blouse en er is geen bescherming. En dus komt iedereen letterlijk bij je binnen. Daar moet je dus iets aan doen. Kon je vroeger gewoon de stad in...... Nu is dat veranderd. Je moet je er veel bewuster van zijn dat die invloeden zo sterk op je inwerken.

Dus aarden is het eerste wat je doet voor je in contact komt met veel andere mensen. Je afschermen door licht of een glazen stolp (visualiserend) kan je helpen om minder ontvankelijk te zijn voor de energie van de ander. Hoe je je wilt afschermen is heel persoonlijk. Dit kan je doen door het eerste beeld dat bij je opkomt. Dit visualiseer je om je heen en je bent bewust sterker bestand tegen binnenkomende energieën van de ander. Een olifant heeft een heel andere energie dan een libelle. Nu zeg ik niet dat wij olifanten waren, want die hebben ook weer hele bijzondere eigenschappen, maar je begrijpt de verschillen. De een kan tegen een stootje, de ander ligt onmiddellijk plat bij een aanvaring.

Wij zijn gevoeliger geworden en daarom moeten wij bewuster met energie werken. Afschermen, aarden, bewust ons instellen op de dag die komen gaat, aan het einde van de dag onze aura's schoonmaken etc. Ja ook dat is een hele verandering voor velen. Maar de transparante mens moet zich steeds meer bewust zijn van zijn eigen energie.

 

Dat is even iets waar je bij stil moet staan. Maar door die energie kunnen wij zoveel meer dan de mens in de lage trilling en dat is iets om heerlijk mee te gaan spelen. Voel je je niet zo blij? Kijk eens naar je aarding en je trilling. Pas die aan en je zal je 1,2,3 anders gaan voelen...... Dat is toch bijzonder. Dat was toch iets waar wij jaren op hebben gewacht? En nu kunnen we dat. Dus dat is zeker iets om te gaan gebruiken. Oefening baart kunt. Je zal versteld staan wat je daarmee allemaal kunt bereiken voor jezelf.

Martha Krul
www.spiritualroseofsilence.blogspot.nl

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief

 Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland