De nieuwe maan van 16 april 2018 - Petra Stam - Lichtwerkers Nederland

De natuur warmt op en wordt actiever, en wij trillen mee op die vuurkracht. De sapstroom in planten en bomen komt weer op gang, de vogels fluiten en de eerste insecten zoemen door de lucht. Alles staat in het teken van de terugkeer van de lente. De behoefte om de droomzaadjes die je eerder hebt gezaaid te laten uitkomen, groeit. Je innerlijke vermogens groeien en kunnen zich manifesteren in de buitenwereld.

Luister naar je hart om te weten welke wensen allereerst aandacht vragen. Zorg goed voor je hartenwensen en bescherm prille nieuwe inspiraties of bezielingen tot ze groot en krachtig genoeg zijn om gedeeld te worden.

Tijdens een nieuwe maan is de energie naar binnen gekeerd; het vraagt om inkeer, rust, evaluatie, eventueel loslaten en dan een nieuwe start.

Met de Maan in Ram is dit lastig, want onder dit vuurteken wil je het liefst meteen al iets nieuws starten. Wellicht neemt je energie toe, heb je nieuwe impulsen en voel je de moed groeien. Toch moet je uitkijken dat je niet zonder enige zelfbeheersing je gevoelens uit of handelt zonder te denken, want als je anderen kwetst of als een olifant door een porseleinkast stapt, zul je juist vertraging oplopen, een tegenreactie krijgen of je moeten verantwoorden... Zeg dus geen dingen die je niet echt meent en probeer vooruit te denken als je actie(s) onderneemt.

De Maan staat naast Uranus, wat snelle inzichten kan geven omtrent je gevoelsleven. Je voelt haarfijn aan wat goed voor je is en wat niet, wat er in de lucht hangt of wat je intuïtie je aangeeft. Maak daar dus tijd voor, want Maan-Uranus kan ook haastig en ondoordacht gedrag aanwakkeren waarvan je later spijt krijgt. Omdat je opwinding en vernieuwing zoekt en geen beperking wenst, kun je jezelf of anderen op de zenuwen werken.

Mercurius loopt weer vooruit vanaf 15 april, waardoor het makkelijker is om je wensen of plannen uit te werken zonder de vertraging die je wellicht de afgelopen weken hebt ervaren. Vaste ster Al Pherg staat direct naast de Maan en de Zon, wat paraatheid, slagvaardigheid, evenwichtigheid en ten slotte succes brengt. Een perfecte nieuwe maan dus om een verandering aan te gaan in je leven, mits je de tijd neemt om naar je gevoel te luisteren en doordacht handelt.
 

Foto en tekst © Petra Stam
www.petrastam.nl

 

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.