Lichtwerkers wijzen de weg naar de toekomst - Luc van Ewijk - Lichtwerkers Nederland

De winden van de verandering slaan om ons heen. Er lijkt geen ontkomen meer aan. Maar toch lijkt het zo langzaam te gaan. Velen zien de verandering niet in de wereld. Velen lijken er ook niet klaar voor. Blijven graag in hun vertrouwde zone zitten. Toch is de verhoging van energie voelbaar voor vele. Dan wel niet op bewust niveau. Dat speelt het zich af op een onbewust niveau. Denk aan veel dromen. Of in de nacht wakker worden. Of onverklaarbaar veel moe zijn. En maar geen energie krijgen.

Vele mensen gaan door hun transformatie proces. Ze komen er wel. Maar ze hebben voorbeelden nodig. Van mensen die het al eerder hebben gedaan.

 

En daarvoor zijn wij hier op aarde geland. Want met een groep ben je wel zo sterk. En we zijn overal in de wereld verspreid. Dat is de ware betekenis van lichtwerkers. We kunnen ons beter focussen op ons eigen proces. Sluit jezelf meer af voor de buiten wereld. En neem tijd voor jezelf. Om tot je eigen kern te komen. Waar je weer tot inzichten komt en kunt putten uit een eindeloze stroom van wijsheid. Ook kunnen we ons samenvoegen met de vele mensen die ons al voorgegaan zijn. Die al volledig zichzelf zijn geworden. Tot een mooie lichtje zijn gekomen. Ook wel netwerken. Want we hebben niet zoveel aan vele eilandjes. Beter verbinden we die eilandjes. Zodat je niet een schreeuwende bent op de markt. Maar tot een groot geluid kunt komen.

Zo komen we tot een echte omslag. We hebben juiste de dromers nodig. Mensen die grootste kunnen denken. Want dat kan samen tot grote bouwwerken komen. Daarnaast vergeten we vaak hoeveel mensen kunnen. We beoordelen mensen met bepaalde testen. Terwijl we de waardevolle talenten van elkaar vergeten. We laten het verwateren. En uiteindelijk gaat het zelfs dood. Omdat we het niet meer weten. Hoe we dat kunnen gebruiken. We horen veel te vallen. Want zonder mislukking geen succes. Laat de mensen om je heen zien. Dat je meer bent dan iemand die tegen de stroom in gaat. En zijn afkeer ervan laat blijken. Maar dat we ook echt een ander pad kunnen bouwen en bewandelen. Dat we gelukkig gaan worden. Door het vertrouwen in onszelf. Het lot is wat je geluk gaat brengen. Zeker met het durven doen ervan. Niet afhakken bij kritiek. Maar lekker stug doorgaan. Dat maakt het dat je komt waar je heen wil.

Gelukkig zijn we niet alleen daarin. We worden gesteund door vele wezens van de andere kant. Engelen of hoe je het ook wil noemen. Ik zie het eerder als lichtwerkers van de andere kant. Die ons energie en kracht toe sturen. Maar ook aanwijzingen zodat we sneller onze weg kunnen vinden.

Zodra je eenzaam voelt. Vraag maar eens. Om liefde en kracht. En in een paar seconden tijd. Zul je niet meer zo eenzaam voelen. Want je bent omringt door een muur van liefde en licht. Daarnaast hoe meer jij je eigen licht laat zien. Hoe groter je aantrekkingskracht wordt. Waarmee er steeds meer mensen in jouw leven komen. Die op dezelfde lijn staan. We zo handig. Want meerdere handen maken lichter werk. En je kunt meer klaar maken. Ook al lijkt het dat de wereld niet veranderd. Het is wel degelijk aan de gang. Verandering is in proces. En jij bent er deel van. Je zit op de eerst lijn. Want dat is het werk van de lichtbrengers.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland