Engelen en gidsen - Trudy Hekkert - Lichtwerkers Nederland

We worden begeleid door onze gidsen en engelen. Ze ondersteunen ons om verder te groeien. Of dat nu in het spirituele, schilderkunst, muziek, of op een ander gebied is. Iedere gids heeft de eigen vaardigheden, zoals we dat allemaal op aarde ook hebben. Ze geven ons aanwijzingen, waarschuwingen en dat gebeurt op een hele subtiele manier. Hoe meer je bij je eigen gevoel komt en luistert, des te beter kun je jouw helpers horen.

Een gids kan iemand uit een vorig leven zijn, die één of meerdere levens dichtbij je heeft gestaan. Dat kan bijvoorbeeld, een geliefde, vader of moeder zijn geweest.

Deze zielen hebben al meerdere levens gehad en hebben een bepaalde spirituele groei door gemaakt. Je kunt deze gids op verschillende manieren waarnemen, omdat jullie verschillende levens samen hebben gehad. We hebben allemaal meerdere gidsen. Een overleden dierbare kan ook je gids zijn en kan je begeleiden vanuit het licht of tot extra ondersteuning zijn. Dit is wel weer een andere energie. Ze bezitten nog een bepaald ziele geheugen van het leven hier op aarde en maken zich op die manier bekend. Je kunt een oprechte hulp en steun voelen van je overleden dierbare. We hebben ook allemaal onze eigen vaste beschermengel vanaf onze geboorte mee gekregen, maar er zijn nog zo veel meer engelen die ons ook begeleiden. Voor mij zijn engelen wezens die nog nooit op aarde hebben geleefd. Daarnaast zijn ze de boodschappers vanuit het Licht, God, de Bron, hoe je het ook noemen wilt. Voor iedereen ligt dit natuurlijk anders. De één spreekt het meer aan om het contact met een overleden dierbare te hebben, de ander spreekt de gids vanuit een vorig leven weer meer aan of de ondersteuning van de engelen, alles is goed. Alles kan naast elkaar. Maar weet dat er heel veel hulp om je heen is vanuit het licht.

Om contact te maken met engelen, gidsen, overleden dierbaren, daar zit geen afstand tussen. Ze zijn dagelijks om ons heen. Alleen wij creëren die afstand. Door alleen maar in ons denken te gaan zitten. We nemen de andere wereld waar vanuit ons gevoel. Daarom is het ook zo belangrijk om je verleden te verwerken en om het een plekje te gaan geven. Vaak wordt er gedacht: ik spreek het niet uit, dan is het er ook niet. Maar niks is minder waar. Dit houdt je tegen om bij je echte gevoel te komen.

Leer op de eerste plaats jezelf goed kennen en ontken niet wat er nog binnenin je speelt. Geef het een stem, verwerk, praat over wat je dwars zit. Wees eerlijk naar jezelf. Als je met deze onuitgesproken emoties aan het werk gaat komt er steeds meer ruimte om naar je echte ik te gaan. Dat is je innerlijke licht, je gevoel. Op deze manier ga je steeds meer de andere wereld waarnemen als je er voor open staat. Het contact met het hogere is prachtig, maar vergeet vooral de aarde niet. Wil je je engelen, helpers zuiver door krijgen dan is het ook heel belangrijk om de aarde te blijven voelen. Niets kan zonder elkaar. Maar je kunt ook niets afdwingen. Ga open staan en ga in overgave. Heb vooral geduld met jezelf. Ook door meditatie kun je steeds meer in je gevoel komen.

Liefs Trudy

www.trudyhekkert.nl

 

Heb vertrouwen – praktijk voor healing en bewustwording

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland