Energienieuws: Vertrouwen, ook als de stappen even minder zichtbaar zijn - Lea van der Eem - Lichtwerkers Nederland

De energie kan wat vreemd aanvoelen deze dagen. Er is onderhuids van alles aan het gebeuren, maar je kan er de vinger nog niet helemaal opleggen. Het voelt nog als ver weg, wat wazig en onduidelijk.

 

Een week of een paar dagen geleden was er veel energie, vertrouwen en inspiratie. Er waren zichtbare stappen vooruit en soms zelfs te weinig tijd om al die geïnspireerde ideeën vorm te kunnen geven.

 

Op dit moment lijkt het allemaal weer even niet vooruit te komen, stil te staan. En weet je even niet welke volgende stappen je zou kunnen zetten. Vooruitgang, stroming en zichtbare stappen geven een goed gevoel. Vertrouwen komt dan vaak vanzelf. Maar ook nu de dingen even wat minder stromen, wordt er van jou gevraagd om vertrouwen te hebben. Ook nu de veranderingen even niet zo zichtbaar zijn. Je mag vertrouwen dat de processen onder de oppervlakte gewoon doorgaan. Je mag vertrouwen op de natuurlijke stroom van de energie. Eb en vloed en ook winter en zomer wisselen elkaar af. Deze kunnen niet zonder elkaar bestaan.

 

Als de volgende stap nog niet duidelijk voor je is, dan is het tijd om jouw energie wat terug te trekken. Je mag wat stappen naar binnen zetten en de processen meer onderhuids hun werking laten doen. Zo kan ook jouw energievoorraad zich weer aanvullen. Je kunt niet continu geven en voorwaarts gaan. Op het juiste moment zal je vanzelf weer gaan bloeien, weer geïnspireerd zijn en vol energie jouw stappen naar buiten zetten. Laat maar los wat je allemaal denkt te moeten, laat je maar weer terugzakken. Je mag vertrouwen op de natuurlijke stroom van de energie...

Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland