Hoe zonnevlammen onze gedachten, emoties en fysieke welzijn beïnvloeden ♥ Tamara van de Beek ♥ Lichtwerkers Nederland


Zo vlak voor goede vrijdag en de wassende maan, bevinden we ons sinds gisteren ook in een zonnestorm. En portaalenergie (overal meestergetallen).

De Zon straalt het nieuwe evenwicht uit. Balans tussen het mannelijke en vrouwelijke aspect. Zichtbaar als kringen van regenbooglicht rondom de Zon. Bewustzijn is als de zon. Altijd stralend aanwezig. Dat wat ziet maar zelf niet gezien kan worden. Licht op Licht. Hoe mooi?

Natuurlijk heeft een magnetische storm impact op je lijf, je energie en je mentale lichaam. Dit nieuwe regenbooglicht kan jou als bewustzijn niet uit balans brengen! Dit regenbooglicht raakt alleen dat aan, laat jou dat zien, wat je NIET bent… Geniet van dit bijzonder ZonneRegenboogLicht!

Een zonnevlam is een magnetische storm op de zon.

Bij zonnevlammen komen grote hoeveelheden electromagnetisch geladen deeltjes en enorm hete gassen vrij. Zoals met alle kosmische activiteit is dit uiteraard ook fysiek voelbaar.

Vooral de hooggevoeligen (en kinderen en onze huisdieren!) onder ons merken deze activiteit heel duidelijk op.

Recente studies tonen een directe verbinding aan tussen zonnestormen en ons fysieke lichaam. 

De geleider die zorgt dat geladen deeltjes van de zon resulteren in fysieke verstoringen is dezelfde die het weer op de aarde stuurt door middel van het aardmagnetisch veld en dus ook door middel van het elektromagnetische veld van mensen. De geomagnetische stormen veroorzaken veranderingen op de aarde door middel van aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, orkanen, tornado’s en stormen. De afgelopen weken hebben we dit duidelijk kunnen zien in de media.

Een zonnestorm = nieuwe informatie. Er komt dus nieuwe informatie binnen tijdens een zonnestorm. Infusies van licht (informatie) die het magnetisch veld veranderen. En dat is hard nodig.

De geleider die zorgt dat geladen deeltjes van de zon resulteren in fysieke verstoringen is dezelfde die het weer op de aarde stuurt door middel van het aardmagnetisch veld en dus ook door middel van het elektromagnetische veld van mensen. De geomagnetische stormen veroorzaken veranderingen op de aarde door middel van aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, orkanen, tornado’s en stormen. De afgelopen weken hebben we dit duidelijk kunnen zien in de media. Een zonnestorm = nieuwe informatie. Er komt dus nieuwe informatie binnen tijdens een zonnestorm. Infusies van licht (informatie) die het magnetisch veld veranderen. En dat is hard nodig.


Zonnestorm, je gedachten en emoties


Het is bekend dat zonneactiviteit het menselijke bewustzijn beïnvloedt. Zonnevlammen beïnvloeden het centraal zenuwstelsel, alle hersenactiviteit (waaronder evenwicht), alsook gedachten en alle mentaal-emotionele fysieke reacties. Niet zo gek dus dat je tijdens een zonnestorm merkt dat er meer gedachten activiteit is en emoties heftig kunnen opspelen.

Zonnevlammen kunnen er ook voor zorgen dat je nerveus bent, angstig, bezorgd, duizelig, geïrriteerd, slaperig, vermoeid, gejaagd of vergeetachtig. Het is nieuwe informatie die binnenkomt en via het zenuwstelsel door je lichaam verdeeld wordt. Het lichaam moet zich aanpassen aan deze nieuwe informatie en dat kost veel energie. Ze hebben een krachtig effect op onze cellen, waardoor ons celgeheugen ontwaakt en opgeschoond wordt. Je kunt dit ervaren in de vorm van een hitte aanval. Je lichaamstemperatuur stijgt letterlijk. Het ondersteunt je ontwaken en bewustwording. Een zonnestorm trekt als het ware als een magneet oude energieën omhoog laat deze uiteen vallen.

De effecten


Je kunt je geïrriteerd en uitgeput voelen. De zonnevlammen breken oude patronen af die niet langer nodig zijn (wederom magnetisme) zodat nieuwe kunnen ontstaan. Hierdoor kun je je tegelijkertijd hyperactief en uitgeput voelen. De manier waarop je tijd en ruimte waarneemt verandert, je vergeet woorden tijdens het praten, je slaappatroon is verstoord, je kunt energie boosts ervaren gevolgd door een tekort aan energie. Het lichaam is dan aan het resetten. Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Voor mij een duidelijk signaal. Op het moment dat ik deze hoge tonen weer hoor weet ik inmiddels dat er weer een zonnestorm op komst is. Hoger hart activatie is ook tijdens een zonnestorm vaak voelbaar. Dit kun je merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen. De energie helpt je om steeds meer uitgelijnd te zijn met het Kosmische Hart Chakra.

Tips voor meer balans tijdens een zonnestorm

 Beweeg mee, verzet zorgt er alleen maar voor dat energie blokkeert en bepaalde symptomen zullen verergeren

 Houd je mineralenhuishouding goed op peil (vooral calcium en magnesium)

 Aarden, loop op blote voeten, neem een voetenbad met zeezout, maak een wandeling

 Drink meer water (met wat himalaya zout), water is een uitstekende geleider

 Luister goed naar je lichaam en de veranderende behoeften van je lichaam

 Neem meer rust om je lichaam de kans te geven de nieuwe informatie te verwerken

 Gebruik je adem om je aandacht te houden in je lichaam, je hart ipv je hoofd

 Boek een energetische behandeling, dit herstelt de energiestromen supersnel

© Tamara van de Beek
https://dewijsheidvanhethart.nl


Bridgeman

Opleiding Meditatie Trainer


Lichtwerkers & Helder Bewust Zijn

Openen om te kunnen ontvangen

Online vier weken programma


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates requiredLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland