Help, waar blijft mijn zielsliefde? - Desiree van Koningsbrugge - Lichtwerkers Nederland

Dit werd mij gevraagd waaraan werd toegevoegd, “Ze hebben me al heel vaak verteld dat ik mijn zielsliefde ga ontmoeten”.
 

Dit is een toekomst voorspelling en als je er vanuit gaat dat alles in energie voor je aanwezig is dan klopt dit ook. Werkelijk alles is energetisch aanwezig maar of je dit werkelijk aan trekt hangt af van wat je uitzend.

Dit is de wet van aantrekking.

Toekomst voorspellingen zijn leuk om te horen maar er zit een groot nadeel aan. Je hoort dat je die zielsliefde gaat ontmoeten en dus ga je er op wachten. Misschien ga je wel heel goed zoeken. In beide gevallen zend je energie uit aan het universum, de energie van wachten en/of zoeken.

Het universum beantwoord dit door meer van hetzelfde te geven. Je blijft dus in de wacht staan of eindeloos zoeken...

Er speelt nog een ander component mee in de ontmoeting met je zielsliefde. Ben jij er klaar voor om een relatie op dit niveau aan te gaan? Zielsliefde is prachtig en ook een spiegel voor jezelf waarin alle oude pijnstukken zichtbaar worden gemaakt. Heb jij de moed om dit aan te gaan?

Als laatste dit, je ziet jouw zielsliefde niet staan..

Omdat er een sprookjesachtig beeld rond dit woord is ontstaan is het de vraag of jij jouw zielsliefde ook ziet, mogelijk is hij al in je leven maar besef je dit niet.

Het kan zomaar iemand zijn die al heel lang dicht bij je is. Die vage kennis, goede vriend of de collega die je weinig interessant vindt. Het kan zelfs zo zijn dat je meent hetero te zijn maar dat jouw zielsliefde iemand is van hetzelfde geslacht.

Wat dan wel te doen. Begin bij jezelf. Vind jij jezelf leuk gezelschap? Ben je graag met jezelf op stap of lekker alleen met jezelf aan het genieten op welke manier dan ook?

Kan je goed alleen zijn en geniet je daar ook van? In veel gevallen ligt hier een gemis.

Los eerst het gemis in jezelf op, wordt de grote liefde van jezelf. Met deze uitstraling zal het universum op een geheel andere manier antwoorden.

Desiree van Koningsbrugge
www.lichtgids-antwoord-op-vragen.nl

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.