Wat kan jouw bewustzijn voor je betekenen? - Ronald Smit - Lichtwerkers Nederland

Als je eenmaal bewust bent, begrijp je tevens dat je eigenlijk nooit ALLEEN bent, je begrijpt dat je altijd omringt mag worden door de helpers en geliefden die jouw vanuit het universum omringen, helpen en steunen op jouw pad.

 

Er zijn vele mensen, liefdevolle zielen die in eenzaamheid leven, althans dat denken zij en dit zeggen zij!

Maar als men eenmaal bewust is geworden, wij noemen dit ook wel “wakker” worden… dan gaat men de dingen opmerken waardoor zij het diepe besef krijgen dat het leven helemaal niet zo eenzaam is als het lijkt.

Het zijn vaak de kleine dingen die de onbewuste mens mist op hun pad, ze zijn zo vol met zelfmedelijden dat ze de kleine dingen op hun pad niet meer opmerken en dit terwijl deze juist zo mooi en liefdevol kunnen en mogen zijn.

Voorbeelden:

Overal komen en gaan vogels.

Zelfs in steden zijn ze, ze zitten in de bomen, op terrassen, op de daken van huizen.

En misschien zit jij in je kamer, heb je zorgen, verdriet, en je vraagt onze Schepper om je te helpen…

Om jou een teken te geven… een signaal van leven waardoor jij weet dat je helemaal niet alleen bent.

Je denkt dat je alleen bent en opeens komt er op de vensterbank van het open raam een vogeltje dat je roep heeft gehoord, je hartenkreet, en brengt je smeekbede naar de hemel… dit is z’n signaal dat jouw roep gehoord is.

 

Men denkt vaak aan een geliefde aan gene zijde, en ineens komt er een prachtige vlinder in jouw gezichtsveld… toeval???

Toeval bestaat niet lieve vrienden, het is een signaal van gene zijde dat het goed met hen gaat en dat ze in liefde verkeren en jouw niet vergeten zijn.

 

Maar wacht niet totdat dit toevallig gebeurt… maak er bijvoorbeeld een gewoonte van je wensen aan de vogels toe te vertrouwen.

Zie je een vogel bij je langs komen?

Formuleer dan het mooiste, het zuiverste verzoek en zeg dat hij dit moet wegbrengen.

Ook al heb je niets speciaals te vragen, maar zie je een vogel, dan kun je hem nog steeds beschouwen als een boodschapper die je goede gedachten naar de wereld brengt.

 

Zie jij ineens een vlinder terwijl jij aan een geliefde denkt die naar gene zijde verhuisd is… zend hem/haar jouw liefde en zeg dat je hen hebt op mogen merken… dat je het waardeert dat ze zich aan je toont.

Boodschappen worden vaak gebracht door de vogels in samenwerking met vlinders

Jullie hebben het ongetwijfeld weleens gehoord om je heen, iemand zit in diepe rouw en vraagt aan de vogels in diepe gedachte of zij een verzoek willen bezorgen aan de geestenwereld... de vogel vliegt weer weg.

En ineens… later, als men alweer die vraag vergeten is, ziet men een hele mooie vlinder landen in het raamkozijn, op de tafel of zelfs op het lichaam.

Het bijzondere hieraan is dat dit zelfs gebeurd buiten de “normale” vlinder perioden om, dus ook wanneer er niet eens vlinder kunnen zijn gezien jaargetijden of weertypen.

Deze vinders of andere tekenen, lieve vrienden, zijn de signalen die ons weer terug worden gestuurd.

Het zijn tekenen dat onze overgegane geliefden helemaal niet weg zijn… ze zijn onder ons om ons te helpen op ons pad vanuit hun PURE-liefde voor ons.

Ook al kan je hen niet meer fysiek omarmen, knuffelen of aanraken… ze zijn er wel degelijk en vaak kunnen ze ons nog veel beter en liefdevoller helpen omdat zij in het universum geen hinder meer hoeven te hebben van het vaak overheersende ego!

Lieve vrienden, de wereld en het leven is zo verschrikkelijk mooi en geraffineerd in elkaar gezet als men dit eenmaal kan en mag aanschouwen, als men eindelijk die sluier heeft afgeschut mag en kan je hiervan toch zo genieten.

 

Met deze woorden wens ik iedereen waar dan ook ter wereld een waanzinnig mooie en liefdevolle dag toe die mag baden in het PURE- en ZUIVERE-besef dat het leven zowel hier… op onze liefdevolle Moeder Aarde… als in het universum toch zo mooi en rijk is. ☺

 

Vanuit de bron van onvoorwaardelijke liefde. ♥

Ronald Smit
http://bronvanonvoorwaardelijkeliefde.simplesite.com

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.