Het aarden van jouw Licht ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

Toen jij als baby hier op aarde kwam, droeg je veel van jouw licht of wezensenergie bij je.

Gevoelig en open als je was, ben je steeds meer van de grovere, hardere, zwaardere en minder bewuste energieën uit jouw omgeving, in jouw energiesysteem mee gaan dragen.

Gedurende een lange periode in dit leven heb je je geïdentificeerd met deze zwaardere energieën en gedacht dat jij dat was.

De verbinding met jouw licht was vertroebeld geraakt.

Dit is precies zo gegaan zoals het bedoeld was. In de ervaringen die je hebt opgedaan liggen de lessen besloten die jij in dit leven op wilde doen.

In de bijzondere tijd waar wij in leven, mag jij steeds meer bewust worden van al die energieën die je zo lang met je mee hebt gedragen. Stapje voor stapje mag je ze herkennen als niet-jij en kunnen de lessen uit jouw opgedane ervaringen gefilterd worden.

Door het groeien van je bewustzijn zal je de oude energieën steeds minder mee dragen. Gedurende dit proces zal jij je steeds meer herinneren wie je echt bent. Steeds meer van jouw licht kan jij belichamen en daardoor wordt steeds meer van jouw licht geaard. Steeds weer mag jij jezelf uitnodigen om echt en helemaal hier te zijn.

Aarden is dus niet iets om te “doen”, het gaat veel meer over het laten groeien van jouw bewustzijn, aanwezig zijn in je lichaam, ruimte innemen voor wie jij bent en over loslaten wat niet van jou is.

Wil jij steun ontvangen in dit proces? Luister dan naar de gratis audio opname “Basis aarden”. Druk op de onderstaande knop. De opname staat bovenaan in de webshop. Veel ontspanning gewenst!

Lea van der Eem

www.leavandereem.nl

 

Doe je mee met de gratis online 3 daagse?


Dinsdag 3, woensdag 4 & donderdag 5 september om 09:00 uur en 20:00 uur. Het is fijn als je elke dag minimaal 1 keer meedoet, maar vaker is nog fijner! Kan je niet op deze tijdstippen, dan kan je de audio opname ook op je eigen moment luisteren.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland