Rebels: zodat je eigen beperkingen omgooit en je vleugels uitslaat - Luc van Ewijk

Waar komt dat rebelse gevoel vandaan? Dat je overal tegen aan wilt schoppen? Al het oude wil verbranden. Niet later maar nu meteen.

Het is de drang van verandering.

Dat kan zich op verschillende manieren uiten. Je kunt zin hebben om te veranderen. Of zin hebben om nieuwe dingen te gaan ondernemen ook wel ontdekken. Je kunt er ook tegen op zien. Meer vast willen grijpen aan het oude. Omdat de oude jij verwoest wordt. Verbrand tot as. Zodat het nieuwe uit zijn as kan herrijzen als een feniks.

Je kunt dat rebelse zien als vuur. Vuur wat in je brand. En vuur wat wil leven. Het heeft geen grenzen en is ontremd. Maar dat betekend niet dat jij ook zo hoort te zijn.

 

In plaats van overal tegen aan te schoppen. Kun je ook flink gaan sporten. Of breng jezelf tot rust door middel van een meditatie.

Daarnaast kun je ook gaan werken aan wat jij wilt. Zodat jij je toekomst gaat maken. Je weet niet hoe dat eruit ziet. Maar dat 'ie er komt is zeker. Hoe, dat weten we niet. Je kunt maar beter de beste versie van jezelf zijn elke dag weer. Niet omdat het moet, maar omdat de wereld zo het beste tot je kan komen. En je weet nooit of er nog een dag komt. Daarom kun je maar beter je tijd nuttig maken. Want te weinig tijd bestaat niet. Alleen een onjuist gebruik ervan. Uitstellen tot in de eeuwigheid maakt een hoop ongelukkige mensen.

Het vuur betekend ook dat je vleugels mag uitslaan. Jezelf wat meer mag laten zien in de wereld. Zodat jij wat meer ruimte krijgt voor de wereld waar je naar verlangt. Is die wereld er nog niet? Zijn die mensen er nog niet? Die je nodig hebt in je doelen? Nou dat kan meer een ding betekenen het komt er nog aan.

 

Maar zo als alles, heeft goed werk tijd nodig. Geen nood en geen paniek. Blijf maar lekker aan je eigen stuur. Dat is een reden meer. Om je talent nog meer te laten zien. Datgene waar jij in uitblinkt. Want zodra je dat doet. Trek je steeds een beetje harder aan de wereld. En uiteindelijk trek je de juiste mensen aan. Omdat je eindelijke jezelf bent. Puur en eerlijk zoals het oorspronkelijk bedoelt is. Je trekt je eigen soort aan. Zodat het geen toeval is. Dat er allemaal eerlijke en pure mensen om je heen komen.

 

De wereld om je heen lijkt uit elkaar te vallen. Je hebt vaak geen punt meer om op te staan. Dat is je comfortzone die in elkaar stort. Je hebt er ook geen meer nodig. Je wil niet meer in een cocon leven. Want dan kun je je vleugels niet uitslaan.

 

Alles wat je niet meer dient, gaat vroeg of later zijn houdbaarheidsdatum bereiken. Dat betekend dat het je energie kost. Wat je oproept om het te verwijderen uit je leven. Of het mee omhoog te laten transformeren. Je bent ook aan niemand meer een verantwoording verschuldigd. Omdat je vrij bent. Dat was je al. Alleen waren we dat ons nog niet bewust.

 

De aarde is onze speelbal. In plaats van dat we er weinig ermee spelen, kan iedereen zijn ruimte krijgen om te spelen, leren en ontwikkelen naar zijn of haar stijl. Zodat we ons als mensen eindelijk kunnen gaan ontwikkelen. Het vuur of rebelse is slechts een stimulans daarbij. Zodat de mensen in actie komen. Om hun waarde en kracht te ontdekken. En dit te delen met de wereld. Zodat de wereld een lichter en liefdevollere plek wordt.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland