De overgang van de 3e dimensie naar de 5e dimensie geeft ook een verschuiving van onze veiligheid - Martha Krul

Wij stromen van de 3e dimensie naar de 5e dimensie en zijn daar echt dag en nacht mee bezig.  Voor de een is deze periode moeilijker dan voor de ander. Maar er is niemand die niet merkt dat er op aarde iets daadwerkelijk aan het veranderen is. Wij verzuchten wel eens dat onze huisgenoten er anders mee omgaan dan wij, die er zo intensief mee bezig zijn. Maar dat wil niet zeggen dat onze dierbaren niet onderhevig zijn aan de verhoging van de energie op aarde. Zij ondergaan het op hun eigen manier. Leggen niet de relatie tussen de fysieke ongemakken en de energie waar wij dagelijks bewust mee omgaan. Nemen misschien iets sneller een aspirientje bij het voelen van ongemakken.

Maar nogmaals niemand ontkomt aan de ongemakken van de transformatie. Wat een moeilijk punt is nu bij de overstap van de 3e dimensie naar de 5e dimensie, is dat onze veiligheid vanuit de 3e dimensie, eigenlijk geen enkele veiligheid meer geeft.

Wij hadden vaststaande dingen waar wij ons altijd aan vast gehouden hebben en die ons troost en rust gaven. Die vaststaande veiligheden zijn nu geen ''echte'' veiligheden meer. Wij zijn transparanter in energie. Daardoor ervaren wij op een andere manier.

Wij moeten veel meer vanuit de energie en met de energie gaan werken. Wij staan veel opener. 

Dus wanneer je even wilt winkelen en je gaat een drukke winkel of drukke winkelstraat in....... dan krijgt je zoveel prikkels op je af. Je was misschien altijd al een gevoelig type, maar nu is dat veel intenser geworden. Je moet je echt goed aarden en afschermen wanneer je jezelf blootstelt aan die intense aanval van prikkels. Je kan jezelf afschermen via een visualisatie. 

De inmiddels bekende kaasstolp kan je van dienst zijn. Zet jezelf onder die stolp en voel dat je dan die prikkels als het ware van je vandaan kan houden. Na het winkelen zou ik je zeker aanraden om je aura te reinigen. Ook hier weer een visualisatie. Stel jezelf voor onder een douche die prachtige schone energie levert. Je laat je zware, negatieve energie los en doet dit tot je het gevoel krijgt dat je weer “schoon” bent.

Maar wij hadden het over die veiligheid die zo verandert is. Onze veiligheid is verschoven naar VERTROUWEN. Wij zijn gevoeliger en daardoor kunnen wij beter invoelen. Meditatie is nu heel belangrijk. Dat was het al, maar door die meditatie kom je steeds meer van je eigen functioneren in die 5e dimensie te weten. Die innerlijke rust en dat vertrouwen, dat is nu je nieuwe veiligheid geworden. Die innerlijke rust moet je proberen zoveel mogelijk te bewaren. Die innerlijke rust geeft je overzicht en inzicht. Daar komt dan weer een stuk van die nieuwe veiligheid naar boven.

Je laat je meevoeren in de flow van het leven. Je laat je letterlijk aan de hand nemen van je (spirituele) begeleiders. Die 24 uur per dag voor je klaar staan. Ben je in rust dan waken ze over je. Ben je in actie dan wachten ze tot je ze nodig hebt. Na jouw uitnodiging zullen ze je altijd helpen. Dat is een deel van hun “werk”, de mensen op aarde te helpen en te begeleiden. Het kan hier om overleden familieleden gaan die mensen op aarde hebben moeten achterlaten willen helpen. Zij kunnen zodoende een aandeel hebben in het verzachten van het verlies van de achterblijvers. 

Maar ook de gidsen en (aards)engelen zijn altijd bereid om ons bij te staan. Door onze hogere transparantie kunnen wij ervaren dat het leven op aarde en de aanwezigheid van energieën in het universum veel sterker met elkaar verbonden zijn. Daar komt onze nieuwe 5e dimensie veiligheid vandaan. Wij ervaren deze hulp sterker en nu is het aan ons om onze bereidheid te tonen en ons in vertrouwen aan hun begeleiding over te geven.

Is dat niet een heerlijke veiligheid. Je aan de hand of gedragen voelen van een liefdevolle energie die je al levenslang kent. Jullie komen nu weer samen en mogen samen het levenspad vervolgen. Jij op aarde en zij in de energie. Zij zijn zo liefdevol ten aanzien van ons dat zij alles zullen doen wat in hun vermogen is om ons te beschermen. Sommige lessen moeten wij nog leren in dit leven, omdat wij in het verdere verloop van ons aardse leven kennis nodig hebben. Onze begeleiders weten precies om welke kennis dat gaat. Door ons over te geven aan deze begeleiding gaan wij over een heel andere veiligheid beschikken. Dit is een veiligheid die gebaseerd is op liefde. Op wederzijds vertrouwen en dat is een veiligheid die als grote vleugels om je heen aanvoelt.

Zo zie je dat deze overgang van de 3e naar de 5e dimensie, niet voor iedereen gemakkelijk is. 

Maar wij krijgen er zeker heel veel mooie dingen voor in de plaats. Ik kan niet wachten wat het volgende is wat ze laten zien wat wij allemaal gaan leren in die hogere dimensies. 

 

Ik kijk in ieder geval reikhalzend uit naar de dingen die nog komen gaan.

Martha Krul
www.spiritualroseofsilence.blogspot.nl


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland