Krijg je verbinding terug, door verbonden te zijn met je hart - Luc van Ewijk - Lichtwerkers Nederland

We zijn niet in balans. We leven in ons hoofd. En daardoor komen we nooit in balans. Want we zijn nooit bedoelt geweest om vanuit ons hoofd te leven. We horen te leven vanuit het centrale punt. En dat is je hart. Je hart is je commando centrum. Zowel voor je lichaam als voor je geest.

Volg je gevoel. Makkelijk gezegd. Hoe doe je dat? Concentreer je op je gevoel. Zolang als je kunt. Probeer dat steeds langer te doen. Op een gegeven moment gaat het automatisch. Je bent dan eindelijk verbonden met jezelf. Je kunt recht lijnen gaan lopen. Zonder dat er al teveel omwegen zijn.

 

Ooit zijn we wel verbonden geweest met onszelf. Maar dat is in de vergetelheid geraakt in de loop van de eeuwen.En aan de andere kant. Is de mens meer onderdrukt geweest. Dan dat we ons als mens mochten ontwikkelen. We hebben meer aan de onderkant geleefd. Zodat we het harde werk deden. Voor diegene die de baas waren. Ook wel machthebbers genoemd.

 

Daarnaast zijn er meer afleidingen dan vroeger. Vroeger had je geen tv en ook geen internet. En kon je nog zonder wifi op vakantie. Tegenwoordig is het overal. In de huidige vermaak maatschappij. Het is ook fijner om je af te sluiten. Voor al het negatief in de wereld. Als je problemen kun je laten liggen. Net zoals je dat met je negatieve gevoelens doet. Op een gegeven moment wordt dat als normaal. Omdat je niet meer weet hoe terug te schakelen.

 

Zodra je verbonden raakt met jezelf zal het leven zich volledig aan je geven. Omdat jezelf niet meer laat afleiden. En makkelijker vooruit komt dan eerst. Het is niet allemaal zo simpel. Want je bent dan wel verbonden met jezelf, maar door meerdere levens heen heb je veel troep meegenomen. Niet zulke mooie herinneringen en al het andere wat je niet kon loslaten. Dat mag eerst allemaal eruit gewerkt worden. Zodat je een stuk lichter wordt. Terwijl het nu zwaar voelt. Want het voelt als een ballast.

 

Hoe loslaten?

Hoe je het los laat? Door het te herkennen. Het voelt zwaar en negatief aan. Daaraan is het te herkennen. Het komt steeds weer in zicht. Niet om je te pesten. Maar omdat je dan weer wat kunt gaan loslaten. Want dat doen we niet in één keer. Daarvoor is het simpelweg teveel. En waarom ook haast? We hebben tijd zat.

 

Met het opnieuw te voelen. Ook wel doorvoelen. Breng je het omhoog. Je stemming kan ineens omslaan. Laat het toe. En je zult merken dat het oplucht. Omdat je het zo juist losgelaten hebt. Als alle oude ballast losgelaten is, kan je licht volledig schijnen. En heb je ook geen beperkingen meer. Omdat je licht en vrij kunt bewegen. Waarheen je maar wilt.

 

De weg naar jezelf. Duurt wel even. Net als je er denkt bijna te zijn. Ben je nog niet eens halverwege. Maar het is de moeite waard. Haak niet af. Je zult wel merken en zien waarvoor je het doet. Alle het goede kan langs komen. Je zult je weer echt een mens voelen. Volledig in zijn kracht.

 

Het is ook de hoogste tijd. In deze tijden is het ook geen toeval dat we verandering nodig hebben. Want al de chaos in de wereld is slechts onze motivatie. Om met onszelf aan de slag te gaan. Er een betere wereld van te maken. Voor onze nakomelingen. Ook eindigen we een tijdperk. Want we gaan een stapje omhoog in de evolutie.

 

 

Terug naar de oorsprong. We worden volledig bewust van onszelf. Daarmee ook gevoeliger. Maar daarmee pikken we sneller signalen op. Ook hebben we minder woorden nodig. Want veel pikken we al op. Voordat de ander gesproken heeft. Of we weten al wat diegene gaat zeggen. Allemaal voordelen van in verbinding zijn met jezelf. Naar je hart luisteren. Die ons bestuurd met het raadgevers gevoel. Waar we vrij zijn om naar te luisteren of niet.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl


 www.gaia.com ❥ Klaar voor een volgende stap?Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland