Eigenwijsje, ken je je eigen wijsheid wel? - Martha Krul - Lichtwerkers Nederland

Wij zijn druk, druk en nog eens druk.

Wij doen ons uiterste best te begrijpen wat er allemaal in ons aan het veranderen is.

Er worden namen voor gebruikt die niet altijd meteen als duidelijk overkomen.

Dat hoeft ook helemaal niet.
Want wij zien dat wanneer wij delen waar wij last van hebben en waar wij tegenaan lopen, dat velen dat herkennen.

Wij hebben soms het gevoel de “grip” op ons leven een beetje te verliezen.

''Krijg ik op deze leeftijd al problemen met mijn geheugen?'' Ik kan bijna niets onthouden...... Het maakt ons onzeker. Het maakt ons zelfs wat angstig. Onze oude veiligheden zijn aan het veranderen. Waar moeten wij ons aan vasthouden. Wie kan ons raad geven. Wij laveren over het internet. Zoeken informatie om zodoende herkenning en erkenning te vinden van wat gaande is met ons. Je zal het herkennen...

Je zal het herkennen. Het gevoel dat alle vastigheid onder je voeten vandaan begint te gaan. Niemand kan je vertellen wat er nu precies met je aan de hand is

Maar kijk eens naar de titel van dit stuk. Je kreeg als klein kind vaak op je kop dat je je eigen zin wilde doen. Dat je eigenwijs was. Het is bij ons niet allemaal even positief over gekomen. Wij mochten immers lang niet altijd via onze eigen wijsheid leven. Nee wij moesten luisteren...... Dat is nu net een van de dingen die altijd op die manier werden uitgelegd. Je mocht niet eigenwijs zijn. Maar wij hebben allemaal onze eigen WIJSHEID in ons hart zitten. 

Alle kennis is bij ons aanwezig. Je hoeft maar stil te zijn en je zal je eigen wijsheid “horen”. Ja je mag je eigen keuzes maken via je eigen wijsheid. Die wijsheid die je als kind al had. Die wijsheid die nu sterker en sterker aan het worden is. De wijsheid die jou je eigen weg in het leven wijst. Op momenten van intense spanning zal je niet aarzelen om te handelen zoals je ingegeven wordt. Dan kunnen wij het ineens. Dan moet alles wijken voor onze eigen wijsheid.

Maar nu wij veel transparanter in trilling worden, komt die wijsheid steeds meer naar de oppervlakte. Je gaat het sneller herkennen. Maar je moet vertrouwen in jezelf hebben om die wijsheid ook te volgen. Maar door verbinding te maken met je hogere zelf krijg je alle informatie die je nodig hebt om JOUW leven te leven zoals jouw leven bedoeld was.

Wat in deze fase moeilijk is zijn een paar dingen. Vroeger mocht je niet naar je eigen wijsheid handelen. Nu is het een vanzelfsprekendheid geworden dat je daar de juiste aanwijzingen vindt. Maar doordat er zoveel gebeurt in deze ascentieperiode, hebben wij nog niet goed door hoe wij met die eigen wijsheid om moeten gaan. De stilte is nu je veiligheid geworden. Door in stilte te gaan zitten en contact met jezelf te maken kom je bij je eigen antwoorden. De antwoorden die je zo nodig hebt om weer een veiligheid voor jezelf op te bouwen.

De tegenstrijdigheid waarmee wij opgevoed zijn, niet op je eigen wijsheid te mogen varen, maar te luisteren naar de ander. Die ander die ouder was en het zeker toch wel beter wist. Dat is nu een moeilijkheid voor ons. Die ander kan nooit ONS antwoord geven. Die kan alleen zijn eigen antwoord geven. Dus nu moet het proces omgedraaid worden. JIJ bent degene die de antwoorden op jouw vragen heeft en niet de ander. Jij kan alleen die antwoorden vinden door in de stilte je met jezelf te verbinden. Begin weer met het vertrouwen in jezelf. Het vertrouwen dat je als kind al had.. Het vertrouwen dat je toen moest loslaten omdat de ander dat van jou eiste. Ga terug naar dit vertrouwen en volg je eigen stem in je eigen wijsheid.

 

Dan zullen alle vragen beantwoord worden die door je hoofd gaan. Geen enkele vraag zal onbeantwoord blijven. Maar je hebt de stilte nodig meer dan je denkt. Dan kom je naar vertrouwen en kan de verbinding tussen jou en het universum sterker worden. Wij worden gevoeliger en kunnen daardoor steeds beter bij onze eigen wijsheid.

Martha Krul
www.spiritualroseofsilence.blogspot.nl

 Zondag 6 december om 20:00 uur


Channelings van Atlantisch naar christusbewustzijn: Deze keer gaat Jeshua in op het dadertrauma en slachtoffertrauma in lichtwerkers, hoe deze te herkennen en hoe ervan los te komen.

 Zaterdag 12 december ( 12 - 12 ) om 20:00 uur


Door het goud van jouw lessen en ervaringen te zien, voelen en diep in je op te nemen, kunnen de processen van 2020 tot een afronding worden gebracht.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland