Laat je leiden door de puurheid vanuit je hart - Ronald Smit - Lichtwerkers Nederland

Iedere dag zijn er wel gelegenheden om geïrriteerd te raken door het gedrag van iemand anders uit je omgeving. Dit zijn de momenten om je af te vragen of dit misnoegen de moeite waard is om bij stil te staan en om je eraan zo te ergeren dat het jouw energie geheel opslurpt. Als je eerlijk bent zal je vaak verplicht zijn te antwoorden: ‘Nee… ik wil dit niet, ik wil mijn energie behouden’.

 

Los deze zware en duistere materie dan op die je dreigde te verpletteren, laat je niet meeslepen in die miserere en zware energie van oordeel en veroordeling! Analyseer jezelf… observeer jezelf, en kijk hoe het meestal gaat of ging wanneer je je laat of liet gaan in die geïrriteerdheid naar aanleiding van wat iemand heeft gezegd of gedaan. Deze gemoedstoestand trekt automatisch de herinnering aan van alle andere negatieve ervaringen, je begint je vaak alle andere keren te herinneren dat het gedrag van de betreffende persoon je onuitstaanbaar leek. En vaak genoeg blijft het daar niet bij… je begint te denken aan alle andere mensen die je onaangenaam, antipathiek, zelfs hatelijk vindt, en tenslotte heb je het gevoel dat je erin verdrinkt, erin stikt, zo erg dat het je de adem beneemt.

Je mag je weer herinneren hoe het jouw energie onderuit haalde en je opslurpte… en je geheel uitgeput en zelfs depressief achter liet. Zeg nu eens tegen jezelf: ‘Is dit werkelijk verstandig?’

Lieve vrienden, ik maak het haast dagelijks mee dat er mensen zijn die zich in de negativiteit laten terugdrijven met alle gevolgen van dien. Ik mag dan ook heel vaak zeggen… “Mensen let toch heel goed op wat jullie denken, zeggen of doen.”

Al de dingen die jij zegt, denkt of doet bestaat uit energie, een energie die JIJ op dat moment van het NU uit mag zenden.

Het is een vorm van energie, een energie die jij uitzend en dus ook weer zal terugontvangen. Vaak zegt men tegen mij…

“Ik snap het niet, niets maar dan ook niets komt op de juiste manier op mijn pad te liggen… ik maak alleen maar ellende mee, men trekt mij steeds weer terug die diepte in.” Maar ze hebben maar heel slecht in de gaten dat zij dit eigenlijk in feite zelf doen… het heeft te maken met de energie die ze uitzenden! Ze zeggen dan tegen me: “Het ging juist zo lekker nu ik het licht dacht te zien en ineens weer zak ik terug.”

Ja lieve vrienden… dit is ook zo want het betreft de nog oude energieën die jouw omringen, de mensen in je omgeving zijn niet anders gewent dat ze met jou in de omgeving deze negativiteit in jou kunnen activeren waardoor zij zichzelf kunnen voeden. Jouw reactie voedt namelijk hun negatieve energie waarop zij voortleven, waarna ze jou in ellende achterlaten. Dit gebeurt echter vaak geheel onbewust… ze weten vaak dus zelf niets eens dat ze dit doen… ook hier geld dus, oordeel niet en veroordeel ze al helemaal niet… ze weten niet wat ze doen. Iedereen is een unieke persoonlijkheid met hun eigen unieke levenspad, een levenspad waarop wij vanuit onze bekrompen kijk hier op deze liefdevolle Moeder Aarde geen zicht op hebben.

Vanuit deze uniekheid creëert eenieder ook zijn eigen unieke werkelijkheid… dit is echter niet onze werkelijkheid… het is immers ons unieke pad niet. En daarom zeg ik ook… oordeel niet, veroordeel niemand want vanuit hun oogpunt raakt het een geheel ander doel.

Hoe kan je hier mee omgaan dan? Hoe zou je dit nu kunnen voorkomen?

Dit is eigenlijk heel simpel, namelijk door het oordeel los te laten en de veroordelingen achterwege te laten… en door altijd vanuit liefde te reageren. Door in jouw (nieuwe) liefdevolle energie te blijven staan kan jij dit alles overwinnen. Natuurlijk is dit niet makkelijk en natuurlijk vergt dit oefening. Al velen jaren, eeuwenlang en vanuit de vele levens die we al hebben mogen leven, leven we vanuit een bepaalde energie… vaak vanuit opgelegde overtuigingen, het is dus de tijd om een heel grote knop hiervoor om te draaien. Maar wanhoop niet, ook ik heb dit gedaan en ook mij is dit gelukt. Men kan zich nog zo negatief gedragen in mijn omgeving maar men kan zich niet meer voeden met mijn negatieve tegenreactie… ik laat dit gewoonweg niet meer toe, wat deze mensen ook tegen mij zeggen… ik hou mijn ego rustig en ik blijf reageren vanuit mijn liefdevolle hart… liefde is immers de sterkste en overheersende kracht in het universum.

En daarom lieve vrienden, daarom heb ik geen stress meer, ik heb geen angsten meer en ik mag elke dag opnieuw genieten van een geweldige dag vanuit liefde.

Dus lieve vrienden,

Let heel erg goed op wat je; denkt, doet en zegt.
Alles in dit rijtje is een energie die jij uitzend en dus ook weer zal ontvangen.

Ik wens met deze woorden iedereen een fantastische en liefdevolle dag toe, een dag in het pure besef van de universele liefde.

Vanuit de bron van onvoorwaardelijke liefde, ♥

 

 

Ronald Smit
www.bronvanonvoorwaardelijkeliefde.simplesite.com

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.