Verlichting de weg naar heelheid. Niet zonder slag of stoot - Luc van Ewijk - Lichtwerkers Nederland

We leven in tijd waarin verandering een belangrijke rol speelt. Vooral bij de mensen op aarde. Verlichting gaat een rol spelen. Mensen gaan verlicht worden. Dat houdt in dat ze volledig zichzelf gaan worden. Een leven in balans is de uiteindelijk bestemming. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Je zult je behoorlijk eenzaam voelen op je weg naar verlichting. Omdat bijna niemand begrijpt waar jij doorheen gaat. Daarnaast voel je een innerlijke strijd. Voor jezelf kan het maar niet snel genoeg gaan. Want die heeft honger gekregen naar wijsheid en het licht.

 

Zodat er geen blokkades meer zijn. En je werkelijk vrij kunt zijn in je doen.

 

De andere kant je ego. Vind het maar te snel gaan. Die kan zich nergens meer in herkennen. Na vandaag ben je alweer een stuk anders dan gister. Laat staan over een aantal maanden.

 

Ook ben je op sommige dagen niet wakker te krijgen. Want de vermoeidheid slaat om zich heen. Je lichaam zelf is ook aan het transformeren. Zodat het zich aan kan passen aan de hogere energieën. Terwijl je op andere dagen te veel energie hebt. Je kunt geen seconden stil zitten. Want je wilt wat doen. Je wilt vooruit komen. Gebruik maken van het overschot aan energie. Wat aan je beschikbaar is gesteld.

Ook je lichaam transformeert en kun je je zo nu en dan flink ziek voelen. Omdat ziek zijn een manier is om het lichaam te ontdoen van afval stoffen. En het kan ook helpen om goed los te laten. Er komt van alles omhoog. Je hoofd is flink in de war. Al die gedachten en herinnering die daar maar rondtollen. En je flink van je stuk kunnen brengen. Laat het lekker. Het trekt vanzelf weg. En zodra je het toelaat gaat het nog een stuk sneller.

Neem je tijd, wat kun je het beste doen. Je hoeft niet te snel te gaan. Neem je rust. Als je het nodig hebt. En je zult je al snel goed genoeg voelen om verder je pad te bewandelen.

Met ego komt het wel goed. Het lijkt haast helemaal te verdwijnen. Want we zullen veel makkelijker instaat zijn om met onze geest te communiceren. Net als je liefde ook snel bereikbaar is. Want je gevoel is de belangrijkste graad meter. Voor wanneer het de juiste tijd is om iets te doen.

 

En toeval is een sleutelrol. Want dat zal zeker toenemen. Je zult op het toeval kunnen sturen. Want op die manier communiceert het universum met je. Je bent al direct in verbinding ermee in de toekomst.

 

Je hoofd is alleen om te onderzoeken. Voor de rest bemoeit het zich er niet meer mee. Je zult weinig gedachtes hebben in de toekomst. Heerlijke rust zodat je zonder innerlijke conflicten je weg kan volgen. Zodat we veel effectiever onze doelen kunnen bereiken als mensen.

 

Buiten de mens gebeurt er ook van alles. De aarde lijkt flink de war. Extreem weer neemt toe. En we zijn het zelfs gewoon gaan vinden. We schrijven het aan allerlei oorzaken toe. Maar we vergeten dat de aarde ook in transformatie is. Met alle inwoners erop. De aarde schudt ons wakker. Of we nu willen of niet.

 

Zo is dat ook op wereldtoneel. De ene kant wil niet veranderen. En zet steeds meer macht en geweld in. En voert onder schijnwetten controles door. Terwijl het met andere woorden goed gepraat wordt. Terwijl de andere kant. Verandering toe laat. En een andere weg wil in slaan. Het lijkt geen goed einde te hebben. Maar dat hoort slechts bij het proces. Want na de donkerste nacht komt al snel het licht weer binnen sluipen.

 

Je hebt eigenlijk 2 soorten mensen. De ene die geen verandering wil en de andere die ervoor open staat. Maar oordeel niet. Want voor je het weet staan de andere voor je neus. Voor je raad en wijsheid. Omdat ze toch wel nieuwsgierig zijn geworden voor de verandering.

 

En het lijkt in het begin wat eenzaam. De weg naar het licht. Maar gaande je weg. Zul je steeds meer gaan herenigen met mensen. Mensen met hetzelfde doel. Of mensen die ernaar onderweg zijn.

 

Je hoeft alleen maar je licht te schijnen. En mensen weten je te vinden. Het juiste komt bij je langs. Wanneer het daar tijd voor is. Dan hoef je er alleen maar naar te handelen.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland