Engelenboodschap 02-04-2018 - Desiree van Koningsbrugge - Lichtwerkers Nederland

De wekelijkse Engelenboodschappen die ik mag ontvangen passen geheel bij mijn manier van werken. Ik vind het fijn om inzicht te geven en daarnaast ondersteuning en handvatten.

Daarom ben ik ook zo blij dat dit alles tot uiting komt in de Engelenboodschap.

Mijn tip voor jou, lees de boodschap in de komende dagen nogmaals om er werkelijk profijt van te hebben.

 

Aartsengel Metatron laat ons deze week weten dat we met oude stukken in ons zonnevlecht worden geconfronteerd. Ga er mee aan de slag om deze te helen. Vraag Metatron om hulp en je kan jezelf op eenvoudige wijze helpen door de Metatron kubus boven je hoofd te visualiseren en deze vervolgens door je hele lijf te laten gaan.

Wij mensen zijn nogal gericht op imago, de uiterlijke vertoning van onszelf. Om onszelf los te maken van deze denkwijze is het nu de tijd om tot geheel nieuwe groei en bloei te komen.

Kijk naar je huidige relaties, zijn deze nog in evenwicht. Zijn ze nog voedend voor je of wordt het tijd om los te laten.

De engel Metatron wil jou deze week behulpzaam zijn om gemotiveerd te blijven en prioriteiten te stellen voor jezelf. Twijfel over jezelf, je vermogen en wat je doet is enkel een gedachte van het ego.

Maak positieve afspraken met jezelf en met anderen en ga in vreugde door met wat jij wil doen.

Draag goud ter ondersteuning.

Doorgegeven boodschap van de engelen door

Desiree van Koningsbrugge- Lichtgids
www.lichtgids-antwoord-op-vragen.nl

 

Afbeelding van de Metatron kubus