De reis naar wie ik ben - Veerle Wagenaar - Lichtwerkers Nederland

Het begon bij mij allemaal toen ik een jaar of 7 was, ik zat in de stoel en ik zag allemaal lichtflitsen buiten. Ik wist niet wie of wat het was. Dus ik ging naar buiten toe omdat ik dacht dat iemand een foto maakte. Soms ging ik wel 10 keer op een dag naar buiten. Mijn ouders wisten niet wat ik had, destijds was mijn vader zwaar gereformeerd en werd ik opgevoed dat god diegene was die ik moest liefhebben. Wij gingen regelmatig naar de kerk en lazen uit de bijbel. Ik kon over wat ik zag dus ook niet bespreken met mijn ouders. Ik was ook als kind altijd heel boos, op alles en iedereen en ook op god. Ik dacht altijd dat god een man of een vrouw was op een wolkje  stond die bepaalde wat goed of fout was.

Doordat ik vroeger mij anders gedroeg, en altijd boos was op alles en iedereen brachten mijn ouders mij naar een psycholoog, ik weet nog wat het op een terrein was met alleen een wit gebouw, en daar een vrouw met mij zat te tekenen om te achterhalen wat er aan de hand was. Ik wist nooit zo goed wat ik daar moest doen. Ik was toen der tijd ook erg bang voor onweer ( harde geluiden) en dat onderwerp werd ook vaak aangekaart tijdens de sessies. Tijdens deze sessies kreeg ik dus de diagnose een vorm van lichte autisme PDD-NOS. Ik zag mezelf dus met een stempel op mijn voorhoofd met het idee dat iedereen kon zien dat ik ‘’autisme’’ had met koeienletters. Daarnaast had ik nog een paar dagen ritalin geslikt waardoor ik letterlijk het gevoel had dat mijn ziel niet meer in mijn lichaam was. Dit was het ook niet voor mij in ieder geval dus ik stopte ermee. Ik besloot om niks te nemen omdat niks voor mijn gevoel werkte.

Het overlijden van mijn vader

Op 7 februari 2006 op mijn 10 e levensjaar werd mijn vader ernstig ziek, hij had kanker in zijn alvleesklier. In dit ziekte proces van een half jaar overleed hij. Zonder enig afscheid kunnen nemen ging hij weg. Hij was teveel onder de morfine die zijn pijn verzachte om mij nog te herkennen en de brieven die hij op de computer had geschreven crashte. Ik had mij toen der tijd nog nooit zo alleen gevoeld.

Na mijn vaders overlijden, moest mijn moeder voor de kinderen zorgen. Waardoor de tijd op mijn basisschool vreselijk was, ik voelde mij alleen en met niemand kon ik echt praten zoals ik wilde destijds. Ik zat vaak alleen te eten in een hoekje. Thuis vertelde ik niet veel over wat ik meemaakte ook om mijn moeder te ontlasten.

Met de jaren...

De jaren verstreken en ik ontdekte dat mijn moeder mij begon te geloven. Mijn gave werd sterker en ik zag meer kleuren ( aura’s) en entiteiten. Ik zocht hier hulp voor maar ontdekte dat ik hier vrijwel geen hulp voor zag. Ik kwam ook een medium tegen en ik vertelde mijn verhaal waarop zij vertelde dat ik hoog gevoelig ben, en toen begon het kwartje te vallen. Ik ontdekte dat mijn vader ook god nodig had om dit ziekte proces van hem door te komen. Ik ontdekte dat het niet uitmaakt of je nou in god gelooft, Allah of elders. Het is allemaal een bron van liefde en het goddelijke zit in jou!  Ik ontdekte dat mijn ouders op dat moment handelde met de beste intentie. Ik begon op deze manier de wereld anders te zien. Ik voel nog steeds mijn vader om mij heen en ik voel dat hij trots is!

Op mijn 20e levensjaar was ik op een vakantie op Kos en kreeg ik het inzicht, als ik kan dromen, kan ik het ook doen! Hierdoor is mijn boek ontstaan ‘’heel bewust jezelf’’

Ik startte ook mijn eigen bedrijf op omdat ik geloof dat ieder deze gave als positiviteit mag ervaren en ik wil juist daarin een positieve bijdrage aan leveren, deze gave hoeft niet weg gestopt te worden. Deze gave mag er zijn, net zoals jij en ik!

Juist in deze blog stel ik mij kwetsbaar op, omdat kwetsbaarheid een kracht is! Je hoeft niet altijd sterk te zijn, soms mag je ook een stap terug doen zoals ik nu ook doe.

28 april geef ik een exclusieve lezing hierover in de Bewustzijnsschool in Amsterdam.

Ga je met mij mee op weg naar bewustwording? Zodat jij een voorbeeld kan zijn, een leider in de Nieuwe Wereld en gaat stralen!

Aan het eind van deze lezing heb jij helder hoe jij kan

genieten van jouw hooggevoeligheid. De kern en intentie van deze avond is om jouw waarheid te vinden, zodat je deze kunt volgen. Want jouw waarheid, is jouw pad, waarmee je leider wordt over jouw eigen handelen.

Heel bewust jezelf

Ik leer je hoe jij jouw hooggevoeligheid als positief kan ervaren in het dagelijks leven, vanuit mijn verhaal. Jarenlang heb ik door de bomen het bos niet gezien en last gehad van alle prikkels. Nu ik precies weet hoe ik mijn hooggevoeligheid positief in kan zetten wil ik dit jou ook meegeven.

 Wanneer:  Zaterdag 28 april 2018 - 16:30 uur / 19:00 uur

 Waar:        De bewustzijnsschool Amsterdam

 Adres:       Lutmastraat 81, 1072 GP Amsterdam

Lezing

 16:30 uur inloop * Bij aankomst wordt er gevraagd om je mailbevestiging die je hebt gehad te laten zien.

 17:00 uur Lezing ‘Heel bewust jezelf’

 18:00 uur ruimte voor: persoonlijke vragen

 

Winactie

Bij aankoop van jouw ticket maak jij kans op het winnen van mijn boek ‘Heel bewust jezelf’. In het boek leer je over verschillende onderwerpen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt, zoals het innerlijk kind, de wet van de aantrekkingskracht, hoogsensitiviteit, patronen, spiegelen en jezelf helen. Ik heb een breed perspectief op de visie van het leven, zodat jij je eigen invulling kunt creëren.

Klik hier voor meer informatie of tickets.

Veerle Wagenaar
www.coachingveerkracht.com
Facebook: Coaching Veerkracht

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland