De energie voor april 2018 - Akashic transformations - Lichtwerkers Nederland

De energie beweegt deze maand als een vrije val. Het gevoel is dat alles heel snel gaat en er niets is waar je je aan kunt vasthouden. De dingen die je gewoonlijk gebruikt om de wereld logisch te maken, zijn niet beschikbaar. De mensen die je om advies vraagt, zullen niet helpen. De rituelen en praktijken waar je naar toe gaat, werken niet zoals ze gewoonlijk doen. De plaatsen waar je naartoe gaat voor informatie of antwoorden bieden niet wat je zoekt.

Je zult het gevoel vinden dat je van een oppervlak glijdt dat zo glad is dat je nergens aan vast kunt grijpen. Een dia als deze kan vreugdevol of angstaanjagend zijn en je kunt merken dat beide emoties deze maand sterk oprijzen.

Dit is een tijd om extreme gratie te betrachten in het aangezicht van angst. Zoveel angst zal voor velen van jullie opkomen. Je glijdt in een richting die je uiteindelijk precies zal brengen waar je moet zijn voor je hoogste goed, maar de reis vereist veel vertrouwen. Het is alsof iemand op de gaspedaalknop van je leven heeft gedrukt en er is geen weg terug totdat je het einde bereikt hebt. In plaats van deze maand je pad te proberen te besturen, zul je hem gewoon moeten berijden tot je een natuurlijk ebbingpunt bereikt.

Voor april is het eerste wat je moet doen, werken met angst. Kijk ernaar, voel het, omhels het en wees dan groter dan je angst. Weersta het niet, negeer het niet, en beweer niet dat het er niet is. Verzet zal je angst de kans geven om je te overwinnen en te overweldigen. In plaats daarvan moet je je angst onder ogen zien. Kijk goed naar het ding waar je het meest bang voor bent, haal diep adem en kies ervoor groter te zijn dan die angst. Vind een manier om een grotere, genereuzer, meer gracieuze persoon te zijn dan het ding waar je bang voor bent. Doe dat elke keer opnieuw, elke dag, gedurende de maand april.

Zorg ook goed voor je lichaam en je eigen leven. Net alsof je door een dia glijdt, probeer gecentreerd te blijven. Haal diep adem, let op de dingen die het belangrijkst voor je zijn, en voed de delen van je leven die er echt toe doen. Doe je best om de dingen die je niet kunt beheersen los te laten, of de dingen waar je niet zoveel van houdt. Dit is ook een geweldige tijd om je focus te verfijnen en ervoor te zorgen dat je je aandacht richt op de dingen die het belangrijkst voor je zijn. Het is een tijd om uw prioriteiten op te schonen en de manier waarop u uw tijd en energie besteedt te vereenvoudigen. Je kunt het je niet veroorloven om je aandacht deze maand te laten afdwalen.

www.akashictransformations.com

Speciale dank aan Martha Krul


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland