De energie van april - Fran Tielemans - Lichtwerkers Nederland

April zou best wel eens de meest cruciale maand van dit jaar kunnen zijn.

Een maand waarin je de bakens voor de komende jaren uitzet, waarin je diepe inzichten in je situatie en je weg krijgt, en van daaruit belangrijke keuzes zal maken, meer dan ooit vastbesloten.

Het is dan ook een maand met een dubbele meestertrilling: 222/6, met daar bovenop de 11-trilling van 2018.

Kort gezegd: een maand boordevol spirituele groei, onverwachte wendingen, verrassingen, uitdagingen, maar vooral ook een maand waarin jij bepaalt hoe je weg verder verloopt.

 

Er wordt deze maand karma afgewerkt: lang aanslepende kwesties kunnen nu eindelijk worden afgesloten, en heb je het gevoel naar bepaalde mensen toe nog iets in orde te moeten brengen, dan is het nu de beste tijd hiervoor. Er zijn veel afwerkingen in gezins- en familieverband. Ben jij degene geweest die tot nu toe steeds veel verantwoordelijkheid hebt opgenomen, dan kan het zijn dat je er nu plots echt genoeg van hebt.  Je voelt op een diep level dat het ‘klaar’ is, dat het nu aan de andere(n) is om zélf hun verantwoordelijkheid voor hun proces op te nemen. Je kan deze maand ook sterk geconfronteerd worden met die aspecten of situaties waarin je je verantwoordelijkheid niét hebt opgenomen, en teveel hebt verwacht van anderen, maar je hebt nu alle energie en inzichten ter beschikking om dit te veranderen.

 

De eerste helft van april is de energie nog sterk naar binnen gericht, ook onder invloed van de Mercurius retro (die afloopt op 15 april), maar de tweede helft belooft heel wat woeliger te worden, met heel veel beweging en verandering. Daarom is het net belangrijk om de komende 2 weken goed te luisteren. Je kan pas goed luisteren wanneer je écht stil bent, en je lichaam tot ontspanning is gebracht. Dan pas kan je horen wat je innerlijke stem vertelt, dan pas kan alle informatie doorsijpelen die je Hoger Zelf je stuurt. De stem van je Hoger Zelf is deze maand veel duidelijk hoorbaar dan anders, door de hoge trilling, en wanneer je je aura eerst opschoont vooraleer je helemaal de stilte ingaat, zal je die stem ook veel duidelijker horen.

 

Dit is de maand waarin je veel duidelijker dan voordien een kloof zal gaan voelen tussen zij die vooruit willen, die heel bewust kiezen voor groei, die bereid zijn drempels over te gaan, uitdagingen aan te pakken en zichzelf op te tillen naar een hoger bewustzijnslevel, en zij die dit niet willen. Het kan ook zijn dat mensen die zich al heel lang verzetten tegen verandering en trillingsverhoging, nu plots helemaal wakker worden (of wakker geschud worden), zodat ze plots in staat zijn zich los te rukken uit een oude status quo van zich onvervuld en ongelukkig voelen, en dat ze plots gewoon terug aan de slag gaan.

 

Ieder heeft zijn eigen tempo, ieder kiest elk moment zijn eigen weg, ieder mens is een geliefd kind van God, maar voor wie wél de weg van vernieuwing en optilling kiest, wordt het steeds lastiger om om te gaan met mensen die wel het resultaat van vooruitgang willen, maar niet bereid zijn er zélf het nodige voor te doen. In dergelijke gevallen is het echt nodig steeds duidelijker te gaan afbakenen, en alle verantwoordelijkheid voor hun proces bij hen zélf te laten – in liefde, want dergelijke situaties zijn een groot energielek, en we hebben nu al onze energie nodig om ons eigen proces vorm te geven.

 

In elk geval ligt er voor wie wél vooruit wil deze maand een schat klaar aan nieuwe informatie, verbindingen, mogelijkheden, plaatsen, technieken, energieën en keuzes, maar je kan dit pas opmerken wanneer je ogen écht open zijn, namelijk wanneer je je even loskoppelt van de wereld en tot stilstand komt, je aura even reinigt, en je Beschermengel/gids/Hoger Zelf raadpleegt. Deze maand kan je leren om opnieuw tot de essentie te komen.

 

Keuzes maken wordt veel makkelijker wanneer je de keuzemogelijkheden vanuit een toestand van totale rust en zuiverheid maakt, en vooral wanneer je bereid bent te kijken naar de essentie in die mogelijkheden. Uiterlijke schijn, een overvloed aan mooie woorden, onechtheid en gebrek aan integriteit: je zal er steeds duidelijker doorheen prikken en vanuit je hart jouw Waarheid zien. Vraag steeds je Beschermengel om het je te laten zien, wanneer je twijfelt of je wat onzeker voelt over bepaalde situaties of keuzes, hij zal het je heel duidelijk tonen.

 

Er gebeurt ook veel op relatievlak. Je wordt in contact gebracht met mensen met wie je een gemeenschappelijk hoger doel deelt, en deze hereniging van zeer oude broeder- en zusterschappen is heel mooi om mee te maken, en geeft een vervullend gevoel van thuiskomen. Maar het is ook zo dat je, naarmate je je karma verder afwerkt op weg naar 2020, andere relaties steeds meer zal zien of voelen afbrokkelen, alsof er heel langzaam aan (of heel abrupt) de stekker uit wordt getrokken. We bevinden ons in een periode van heel sterke aflijning, en hoe meer je echt je Zelf wordt en neerzet, hoe meer dit doorrimpelt naar de wereld om je heen, en daar dankbaar om zijn, in plaats van te panikeren omdat je voelt dat je bepaalde mensen zal moeten gaan loslaten, helpt je vlotter doorheen deze tijd te gaan.

 

Het wordt een maand waarin je eindelijk knopen zal kunnen doorhakken, drempels kan overgaan, en een duidelijker beeld kan krijgen over je Zelf en je weg. Waarin je de daadkracht vindt die je nodig hebt om te doen wat gedaan dient te worden, en oude kwetsuren uit je verleden tot healing te brengen, zodat ze niet als een voortdurend aanwezig zijnde stoorzender alle vernieuwing en verruiming blokkeren.

 

De energie van Pluto (retrograde vanaf 22 april), de Nieuwe Maan op 15 april in Ram, de Volle maan op 29 april in schorpioen, Saturnus retro vanaf 14 april, en veel Uranus-invloed: alle kosmische elementen die jouw vooruitgang in scene zullen helpen zetten zijn aanwezig. Aan jou om er wat mee te doen…

 

 

Keep the Faith

 

 

 

Fran Tielemans
www.maitreya.be

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.