Energy update 30-3-2018 - Lea van der Eem - Lichtwerkers Nederland

Het is tijd om een pas op de plaats te maken. Er is weer veel nieuwe energie doorgekomen de afgelopen weken.

Veel oude, maar ook nieuwere thema’s zijn aangeraakt, losgeschud en (weer op een dieper niveau) in jouw bewustzijn gekomen.

Het is een beetje veel allemaal.

Je hebt al wel meer zicht op een heleboel dingen, maar het is ook nog wat warrig en troebel.

 

Dat warrige kan ongemakkelijk voelen. Vanuit de oude energie ben je geneigd om dat ongemak weg te willen hebben. Je kan dan je best gaan doen om weer helderheid en grip te krijgen.

Maar het is oké, het hoort er allemaal bij.

Het is juist tijd om het even te laten rusten en de tijd te geven. Zodat alles wat nog rond dwarrelt in jouw systeem, langzamerhand kan bezinken. Je mag, zoveel als je kan, dat wat in jou is geroerd even loslaten. Het is oké.

Neem maar wat tijd, rust en ruimte voor jezelf. Laat de zon op je gezicht schijnen. Ga naar buiten, de natuur in en voel de frisse lentelucht als je inademt.

Je mag vertrouwen op de werking van de tijd en de steun van het hele universum. Geef je maar over aan de natuurlijke stroom. Op het juiste moment komen de helderheid, de inzichten en het begrip vanzelf naar je toe.

Je mag ook tijd nemen om terug te kijken op wat jij de afgelopen tijd hebt gecreëerd, waar je bent gegroeid, wat je je bewust bent geworden, waarover je al wel meer inzicht hebt gekregen, welke nieuwe projecten je bent gestart, enz. Zien wat er al wel is gebeurd, helpt je om weer meer vaste grond onder je voeten te voelen en haalt je focus weg bij de warrigheid.

 

Liefs Lea
www.helderbewustzijn.com


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland