Energetische massage : communiceren vanuit het hart - Marlene de Groot - Lichtwerkers Nederland

Massage is communiceren vanuit het hart. Zonder woorden de ander laten ontspannen en warmte en energie overdragen. Het zorgt er voor dat lichaam en denken kunnen ontspannen.

Door de massage worden blokkades in het lichaam opgeheven en gaat het lichaam weer stromen.

Het hoofd kan even pauze nemen en gedachten kunnen worden los gelaten. Het lichaam krijgt hierdoor de kans te herstellen, weer meer aanwezig te zijn zodat de balans tussen denken en voelen weer in evenwicht komt. 

In de energetische massage workshop van Zense leer je de basistechnieken van een massage. Je leert spieren en weefsel van de rug, nek en schouders te masseren. Daarnaast komen ook de armen, handen en hoofd aan de beurt. 

Tijdens de workshop leer ik je ook welke houding je het beste aan kunt nemen.

Hoe je de verbinding met jezelf maakt en vanuit daar contact maakt met de ander zodat je nog beter kan masseren.

Tijdens de massage ontvang je ook een massage, het is dus leren masseren en ontspannen in één.

 


Mijn missie is om zo veel mogelijk mensen te leren masseren. Zodat het gewoon wordt om (ook) weer op deze manier met elkaar te communiceren. Want hoe mooi is het om op deze wijze contact te maken met je geliefde. Om je angstige, boze of onrustige kind te helpen om weer bij zichzelf te komen. Om iemand in je omgeving te helpen als hij stress heeft. Zonder denken de liefdevolle energieën laten stromen. 

Het zorgt voor een diep herstel in je lichaam en dus een betere gezondheid. Bij regelmatig ontvangen van een massage leert je systeem hoe het is om volledig ontspannen te zijn en alles in je lichaam positief te draaien. 

Na deze workshop kun je:

 je partner, vriendin etc. een heerlijk ontspannende massage geven
 je dochter of zoon een ontspannende massage geven na bijv. een drukke dag zodat ze minder geprikkeld zijn en beter in slaap vallen

De workshops vinden plaats op Zaterdag 7 april van 19:00 uur tot 21:30 uur of zondag 8 april van 19:00 uur tot 21:30 uur
in het Feel Good Center op de Offemweg 99, 2201 HC Noordwijk, Zuid-Holland. 

De deelname bedraagt 50 euro per workshop p.p.
Er is ruimte voor 4 tot 6 personen.

Heb je interesse in een privéles met je partner of vriendinnen?
Of wil je de workshop cadeau geven aan iemand?

Informeren of aanmelden kan via marlene@zensecoaching.nl of 06-46617778. 

Marlene de Groot
www.zensecoaching.nl


Mijn ervaring met Marlene's energetische massage

Onlangs heb ik een energetische massage mogen ontvangen van Marlene. Door het masseren kon Marlene aanvoelen daar waar ik nog spanningen vast hield in mijn lichaam en speelde daar op in. Het is maar al te gemakkelijk energie gedurende de dag op te pikken van de wereld om je heen. Energie van een ander die bij je binnenkomt en waarvan jij denkt dat het van jou is, als je het gevoel hebt niet in balans te zijn. Je kan het met je mee gaan dragen wat zich uiteindelijk vast kan zetten in je lichaam. Spierspanningen, het gevoel hebben moeilijk te kunnen ontspannen, slecht slapen en het hebben van negatieve gedachten over jezelf of over anderen hebben allemaal directe invloed op jouw systeem.

Door de energetische massage van Marlene voelde ik een opluchting, een bevrijding. Na een best wel spannend jaar voor mij waarin veel veranderingen hebben plaatsgevonden kon ik alles weer even loslaten. Alles loslaten van binnen uit en tegelijkertijd uit al m'n spieren, organen, uit heel m'n lijf. Natuurlijk kunnen we het mantra ''ik ben veilig'' en ''ik kan me ontspannen'' de hele dag herhalen, de kunst is het echt daadwerkelijk van binnen te voelen en vanuit hier verder te bouwen in je positieve mindset. Het is erg fijn voor mij geweest vanuit dit diepe rustpunt mijn verdere weg te bewandelen.

Daarnaast is Marlene ook coach en kan ze - in jouw openheid - inzichten ontvangen en advies geven hoe nu verder te gaan met bepaalde situaties in je leven. Liefdevol door kennis uit ervaring, puur, met een hartsgedragen bewustzijn, dat is hoe ik Marlene graag wil omschrijven. Marlene zie ik elke week, in de winkel waar wij beiden werken, waar wij ons Lichtwerker zijn echt uit kunnen voeren in de praktijk wat echt heel uitdagend kan zijn en tegelijkertijd ook heel erg mooi. De ontmoetingen met andere gelijkgestemden die geen idee hebben als ze bij ons de winkel binnen lopen zijn vooral de dagen waarin wij zo vervuld zijn van diepe dankbaarheid. Hier kunnen wij elkaar in ondersteunen, te midden van alle mensen en alle energie, de verandering zijn die wij wensen te zien.

Ik ben trots haar als collega te hebben en haar een vriendin te kunnen noemen. 

Liefs
 Denise
Lichtwerkers Nederland

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland