De ''komt goed'' Challenge 10 - Davy Diekstra - Lichtwerkers Nederland

De ''komt goed'' Challenge wordt een reeks van 11 delen. Klik hier voor het overzicht om de andere delen te lezen.

Reïncarnatie is bewust uit de bijbels gehaald rond het jaar 500 en heeft een ongelofelijk hypnose opgeleverd in het Westen. Als jij dit leest acht ik het waarschijnlijk dat jij meer mensen in jouw omgeving hebt die het idee van reïncarnatie verwerpen dan omarmen.

Wat een machtige hypnose van mensen die niet zelf op onderzoek zijn uitgegaan. Het mooie van deze tijd is dat als je wenst te ontwaken, je dat zult doen.

Ontwaken is als wakker worden, maar wat wordt er dan wakker in je?

Eerst leert je ego je, dat je een groter niet fysiek deel hebt en dan leert dat deel, dat het een ego heeft. Het denken, het hoofd, gaat het hart dienen zoals het bedoelt is. Het hart zit niet voor niets centraal. Dit is de verschuiving van het hoofd naar het hart, de 40 cm naar verlichting. De buitenwereld komt weer in dienst te staan van de binnenwereld in plaats van andersom en je een slaaf bent van het contrast buiten je.

Je bent wakker als jij doet wat goed voelt voor jou en je vrij bent van de meningen van anderen. Je leeft in een omgeving met allemaal rechters om je heen en zullen je allemaal oordelen vanuit hun houding. Nu heb je een keuze, of je vindt de mening van een ander belangrijk voor jou of het interesseert je geen reet. Je kunt lang en gelukkig leven of gemarteld worden door je omgeving.

Voorwaardelijke liefde kan alleen maar blij zijn onder bepaalde voorwaarden. Onvoorwaardelijke Liefde is totaal bevrijdend en is de realisatie dat dat jij je goed kunt voelen ongeacht de omstandigheden omdat jij de kracht hebt je te focussen.

Juffrouw Hunner op de lagere school begreep het geheim van het universum. Ze had waarschijnlijk genoeg ervaring met kinderen. Ze zei: ''bemoei je met je eigen zaken, dan heb je het druk genoeg!” Laat je niet meeslepen met de behoeftes of het geloof van anderen waardoor je uit balans raakt en de verbinding met jezelf en jouw verlangens verliest. Er is niets dat belangrijker is dan dat jij je focus hebt op jouw verlangens. Het verlangen dat in jou geboren wordt, is nieuw en fris en of je het gelooft of niet de drijvende kracht van het universum.

De enige reden dat je iets wilt, geld, partner, eten, reizen, etc., is omdat je geloofd je beter te voelen als je dat hebt. Mensen zijn hun eigenwaarde kwijtgeraakt door het verstoorde verhaal wat hun verteld is over wie ze zijn. En als je in feite een expressie bent van een reeds bestaande eeuwige schepping, met de eeuwigheid achter je, voor je en in het nu, kan je het dus nooit fout doen omdat er nooit een einde aan komt. Daarom is het onvoorwaardelijke kiezen voor je goed voelen zo belangrijk en te stoppen met voorwaardelijk zijn. Nu hoeft er niets meer te veranderen waardoor jij pas blij kan zijn en ben je geen spirituele baby meer.

Het begint in de ochtend als je voeten de grond raken met: “Wat heb ik zin in deze dag, ik ben vol waardering.”

Misschien niet jouw ritueel, maar zo belangrijk.
Dan kom je al die mensen tegen met hun slachtoffer rollen en weten niet dat ze om meer ellende vragen terwijl ze het tegen jou herhalen. Dit aanhoren als meester zonder je hoofd te knikken of een gelijksoortige slachtofferrol uit de kast te halen, verdwijnt de slachtofferrol in jouw compassie, in jouw stilte.

Je familie en je familie die je liever niet meer ziet en degene die je hebben bedrogen, die niet alleen vergeven maar ook van hen houden, dat is een heftige innerlijke klus. !ONVOORWAARDELIJK! Dus ook je geliefden die je hebben bedrogen door dood te gaan, speciaal die, houd van ze en vergeef ze, zodat jij een gezond, jong en lang leven hebt.

Ik moet de eerste nog tegenkomen die geen verjonging heeft ervaren na deze innerlijk klus. Nu komen we in een hele lastige voor velen en dat is discriminatie in de vorm van Voor of Tegen zijn van een voetbalclub tot regering. Vroeg of laat kom je op een punt in je ontwikkeling dat het natuurlijk voor je is om vanuit je compassie licht te sturen naar de leiders van jouw land ongeacht of zij jouw voorkeur hadden of niet. Een lichtwerker werkt met licht behalve als die dat niet is.

Het is goede vrijdag, de dag dat we vertellen dat Jezus bruut is afgemaakt aan het kruis. Kan jij je zijn houding herinneren? ''Vergeef ze want ze weten niet wat ze doen!'' Ik stuur ze licht want ze zijn gehypnotiseerd en voelen niet dat ik hun gelijke ben en hebben voor angst gekozen. Jezus stuurt licht naar de regering, zijn naasten in een totaal onlogische situatie om dat te doen. Als je het aan mij vraagt wenst hij daaraan herinnerd te worden en het binnen drie dagen opstaan wat wij ook allemaal vroeg of laat zullen gaan doen. Hierdoor is contact met hem en al onze voorvaderen mogelijk, die wij zelf ook zijn. Zonder stilte en compassie, een ''komt goed houding'' ben je niet afgestemd op de frequentie waar je ze kunt verstaan, net als een radio.

 

 

Daarom is er meditatie, om de frequentie waar je op zit stil te zetten. Dit kan heel zwaar zijn omdat mensen vaak denken dat zij die gedachten denken en zich daarmee identificeren. Dat loslaten voelt dan als dood gaan en kan het lastig zijn om voor een hartgedragen bewustzijn te kiezen. Daarom worden mensen vaak heel boos als je ze met spirituele wijsheden confronteert. Meestal hebben mensen hier ook weinig aan en is het jouw voorbeeld wat ze alleen maar zullen volgen als ze daar rijp voor zijn, nooit je ideeën. Ideeën zijn als Jezus aan het kruis, harde porno voor de slapende mens en de inspiratie voor de grootste volkerenmoord in onze bekende geschiedenis. Jezus zijn voorbeeld, door zijn verkrachters te vergeven en van ze te houden, is precies dat wat je leven kan verlichten. Als jij niet beter bent dan een ander is er niemand meer beter dan jij en ben je ook meteen van je minderwaardigheidscomplex af. Kan jij ook zien hoe goed dit allemaal komt?

Davy Diekstra
Team Lichtwerkers NL